Η ήσυχη ζωή του Αντρίκου- Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου μένει στην Κρήτη και είναι βελονιστής

Μάκρια από τα μονοπάτια που έχει επιλέξει ο πατέρας του, ζει στην Κρήτη και εργάζεται ως βελονιστής.

Τη δική του ζωή έχει στήσει ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Αντρίκος μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και της πολιτικής. Σεμνός και ταπεινός με επιλογές που τον κάνουν ξεχωριστό, ζει μαζί με την αγαπημένη του, Πωλίνα Πατραμάνη στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του ekriti.gr  ο απλός, ευγενικός και καλοσυνάτος νέος ζει στη Χερσόνησο μαζί με την αρραβωνιαστικιά του και προσπαθεί να επιβιώσει μόνος του, μέσα από την εργασία του. Είσαι συνέχεια μαζί  την Πωλίνα ή με τον αγαπημένο του σκύλο και τις ελεύθερες ώρες του περπατά απαρατήρητος, μέσα στο πλήθος.

Δουλεύει ως ελεύθερος επαγγελματίας στην περιοχή, κάνοντας κατ’ οίκον επισκέψεις βελονισμού ύστερα από ραντεβού.  Οι θεραπείες του, οι περισσότερες αρκετά εξειδικευμένες και πρωτοποριακές,  δεν κοστίζουν ακριβά αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες κινούνται σε πολύ λογικά πλαίσια για την εποχή. Σεβόμενος την οικονομική κρίση προσφέρει απλόχερα τις γνώσεις του σε κάθε ασθενή που θα τις χρειαστεί.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Αντρίκος Παπανδρέου κάνει αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό, σε Αμερική και Νορβηγία προκειμένου να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, στο δύσκολο και πολύπλοκο λειτούργημα του θεραπευτή βελονιστή.

Ο ίδιος προσέχει την διατροφή του, είναι προσεκτικός στις συναναστροφές του με τους κατοίκους της περιοχής, και ενίοτε παρουσιάζεται σε διάφορα στέκια και μαγαζιά της Χερσονήσου  με φίλους από την Αθήνα, που δεν τον ξεχνούν .

Η προσωπική του ζωή, συνεχίζει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προσπαθώντας με την σύντροφο της ζωής του, να μην γίνονται βορά στις επιθυμίες κανενός. Το δυσάρεστο στην υπόθεση είναι ότι μετά την ξαφνική ακύρωση του γάμου τους το 2014, όταν ξαφνικά απέκτησε τεράστια δημοσιότητα, το ζευγάρι αλλάζει τακτικά σπίτια στην περιοχή γιατί φοβάται τις επισκέψεις ανεπιθύμητων ατόμων που θα προσπαθήσουν να διεισδύσουν στην προσωπική τους ζωή.

Bιογραφικό Αντρίκου

Ο Αντρίκος Παπανδρέου μεγάλωσε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολλέγιο . Πήγε στη Βοστώνη για να σπουδάσει οικονομικά. Πριν ολοκληρώσει τις σπουδές του μετακόμισε στη Νορβηγία για σπουδές στην κοινωνιολογία. Έμεινε δύο χρόνια στο Όσλο, και μετά αποφάσισε να εγκατασταθεί στο Λονδίνο, κάνοντας μεταγραφή στο Πανεπιστήμιο Κεντ, με σκοπό να ολοκληρώσει τις σπουδές του στις Διεθνείς Σχέσεις. Επόμενος σταθμός του ήταν τα Χανιά, για το μεταπτυχιακό  του στο πρότυπο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο (ΜΑΙΧ). Πριν ασχοληθεί με τον βελονισμό, δούλεψε για κάποιο διάστημα στην εταιρεία Apivita, ενώ διετέλεσε για λίγο καιρό διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία που διαχειρίζεται τη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ