Charlotte -Η μικρή Πριγκίπισσα του Μονακό μιλά για πρώτη φορά: Πέρασα πολύ άσχημα όταν σκοτώθηκε ο πατέρας μου

Η εγγονή της Πριγκίπισσας Grace Kelly αποκάλυψε τις μάχες της με τη μοναξιά μετά το θάνατο του πατέρα της σε μια σπάνια συνέντευξη.

Ο πατέρας της, γνωστός Ιταλός επιχειρηματίας Stefano Casiraghi σκοτώθηκε όταν ήταν μόλις 30 ετώνσε ατύχημα με ταχύπλοο το 1990, όταν η Charlotte Casiraghi, η κόρη του με την πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό, ήταν μόλις 4 ετών.

Η 30χρονη πλέον Charlotte Casiraghi, μίλησε ανοιχτά για άνοιξε για την «αγωνία» που αισθάνθηκε στα χρόνια που ακολούθησαν, την μοναξιά και το πως η θλίψη της για τον χαμό του πατέρα της επηρέασε την ζωή της.

Πηγή Φωτογραφίας:Getty Images

Μιλώντας στο L'Observatory de Monaco είπε χαρακτηριστικά: «Το άγχος και η υπαρξιακή αγωνία αποτελούν μέρος της ζωής όλων.

Η προσωπική μου εμπειρία υπήρξε θλιβερό γεγονός, όπως ο πρόωρος θάνατος του πατέρα μου, αλλά αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν σε όλους, ανεξάρτητα από το πού προέρχεται».

Η Charlotte, η οποία δεν είναι η ίδια η πριγκίπισσα. Η Caroline είναι η αδελφή του Albert, κόρη του αείμνηστου πρίγκιπα Rainier και η τελευταία αμερικανίδα ηθοποιός Grace Kelly. Αυτό καθιστά τη Charlotte πέμπτη στη γραμμή του θρόνου, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Daily Mail.

Η ίδια ακολούθησε μία επιτυχημένη καριέραως μοντέλο, που εκτοξεύτηκε όταν έγινε το κορυφαίο πρόσωπο της Gucci.

Πηγή Φωτογραφίας:Getty Images

Ασχολείται με την ιππασία, την οποία σταμάτησε το 2013 και συνέχισε έπειτα το 2014.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ