Good News: Aegean - Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη για 7η συνεχή χρονιά!

Για 7η συνεχή χρονιά, η αγαπημένη Aegean, αναδείχθηκε η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη.

Για 7η συνεχή χρονιά και 8η φορά, μας δείξατε την προτίμησή σας και μας αναδείξατε Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποκτά μεγαλύτερη αξία για εμάς καθώς προέρχεται απευθείας από όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε καθημερινά και αναγνωρίζετε την ποιότητα των υπηρεσιών που σας παρέχουμε σε κάθε στάδιο του ταξιδιού σας.

Όλοι εμείς στην Aegean, ευχαριστούμε κάθε επιβάτη ξεχωριστά για την ψήφο του και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας ταξιδεύουμε με ποιότητα και συνέπεια στους αγαπημένους σας προορισμούς.

Σχετικά με τα βραβεία Skytrax World Airline Awards:
Τα World Airline Awards είναι τα κορυφαία βραβεία κύρους και αριστείας στην αεροπορική βιομηχανία παγκοσμίως. Βασίζονται αποκλειστικά στην ψήφο των ίδιων των επιβατών οι οποίοι αξιολογούν τις εμπειρίες τους και καταγράφουν το επίπεδο ικανοποίησής τους για βασικούς δείκτες απόδοσης σε αεροπορικά προϊόντα και υπηρεσίες. Συχνά αναφέρονται ως τα «Όσκαρ του κλάδου των αερομεταφορών» και αποτελούν παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την αριστεία των αεροπορικών εταιρειών.

Επιβάτες από περισσότερες από 100 διαφορετικές εθνικότητες συμμετείχαν στα 2017 Skytrax World Airline Awards στα οποία η AEGEAN ξεχώρισε για 7η συνεχή χρονιά, σημειώνοντας ρεκόρ, ανάμεσα σε περισσότερες από 325 εταιρείες από ολόκληρο τον κόσμο, και αναδείχθηκε ως η “Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ