Νεκρός 20χρονος Ελληνοαμερικανός σε σεξουαλικό όργιο στην Νέα Υόρκη

Ο Μάνος Οικονομίδης τραυματίστηκε θανάσιμα, με τρεις μαχαιριές στο στήθος και την πλάτη, κατά τη διάρκεια σεξουαλικού οργίου.

Ένας 20χρονος Ελληνοαμερικανός που συμμετείχε σε ερωτικό όργιο στο Παρκ Σλόουπ του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης δολοφονήθηκε με τρεις μαχαιριές στο στήθος και την πλάτη, όταν ένας από τους συμμετέχοντες άρχισε να τραβάει βίντεο, αναφέρει η dailymail.co.uk, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές.

Ο 20χρονος έπεσε νεκρός μετά από σεξουαλική συνεύρεση με μια γυναίκα που δεν ταυτοποιήθηκε και τον 21χρονο Τζακ Ντόχερτι.

 

 

Σύμφωνα με τις εν λόγω αστυνομικές πηγές, ο Ντόχερτι που συμμετείχε επίσης στο όργιο ανακρίθηκε από την αστυνομία, αλλά δεν θεωρείται ύποπτος. Επίσης, ανακρίθηκε και ένας άλλος άνδρας.

Η Μαρία Μυτιληνιού, μητέρα του άτυχου 20χρονου μιλώντας στον «Εθνικό Κήρυκα» δεν μπορεί να πιστέψει πως μέσα σε μία στιγμή η ψυχή της έγινε χίλια κομμάτια.

«Εχασα το αγόρι μου», λέει με τρεμάμενη φωνή, «σκότωσαν τον Μάνο μου, τον άγγελο της ζωής μου. Γιατί Θεέ μου τόσος πόνος, γιατί;»


«Λάτρευε την Ελλάδα, κάθε χρόνο πήγαινε διακοπές να βρει τους αγαπημένους του παππούδες και γιαγιάδες και τώρα πρέπει να πάω στο νεκροτομείο να κάνω την αναγνώριση του πτώματός του. Εκεί είναι τώρα το αγγελούδι μου», πρόσθεσε η μητέρα του 20χρονου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ