Έλληνες και ξένοι celebrities που έφτασαν τον θάνατο αλλα γλύτωσαν από θαύμα

Έλληνες και ξένοι celebrities που είχαν την τύχη με το μέρος τους.

Πολλοί celebrities έχουν κινδυνεύσει σε διάφορες καταστάσεις, με αποτέλεσμα να δουν τον χάρο με τα μάτια τους.

Έλληνες και ξένοι, έχουν εμπλακεί σε τροχαία και άλλα ατυχήματα, όμως η ζωή τους χαμογέλασε και δεν την γλύτωσαν με.. μερικά τραύματα.

Σε σοβαρή κατάσταση έφτασε να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λος Αντζενες ο Χάρισον Φορντ. Ο διάσημος ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι κι όχι μόνο, όταν το αεροπλάνο που οδηγούσε παρουσίασε μηχανική βλάβη και συνετρίβη σε γήπεδο γκολφ στην περιοχή της Καλιφόρνια.

Το 2009, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Ηλίας Ψινάκης, ενώ μαζί του ήταν ένας στενός του συνεργάτης ξεκίνησε μία τρελή κούρσα, όπου χτυπούσε αριστερά και δεξιά στις μπάρες του δρόμου. Ο λόγος ήταν τα χυμένα λάδια από προηγούμενο ατύχημα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να γλιστρήσει και ο μάνατζερ να χάσει τον έλεγχο.

Η Σόφι Ζαννίνου αποκάλυψε ένα συμβάν σε τηλεοπτική εμφάνιση της. «Χαίρομαι πάρα πολύ που έφερα στο studio τα δόντια μου, τα μάτια μου, το κεφάλι μου, τα χέρια μου. Εγώ πήγαινα κανονικά, είχα ανάψει φλας για να μπω σε βενζινάδικο δεξιά να βάλω βενζίνη, ήρθε αυτός, μου έδωσε μια στο παράθυρο, έσπασαν όλα τα τζάμια και ήρθαν στο πρόσωπο μου. Ευτυχώς φόραγα γυαλιά».

Ο διάσημος πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «Prison Break», Ντόμινικ Παρσέλ, είχε ένα σοβαρό ατύχημα στα γυρίσματα στο Μαρόκο, το οποίο παραλίγο να αποβεί μοιραίο για τη ζωή του.
Ο 46χρονος ηθοποιός έσπασε τη μύτη του όταν μια μεταλλική μπάρα έπεσε ξαφνικά στο κεφάλι του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Καζαμπλάνκα.


Μια βουτιά στα γαλανά νερά της Καραϊβικής θέλησε να κάνει η γνωστή τραγουδίστρια και κριτής του X Factor, Cheryl Cole και σίγουρα αυτό το μπάνιο θα της μείνει αξέχαστο!

Η τραγουδίστρια και ο  πρώην σύζυγός της είχαν πάει διακοπές και θέλησαν να απολαύσουν το μπάνιο τους, όμως τους βγήκε ξινό. Η τραγουδίστρια μόλις είδε τον καρχαρία, υπέστη μεγάλο σοκ. Αμέσως, άρχισε να ουρλιάζει και να τρέχει στην παραλία: "Ήταν μεγάλο σοκ και για τους δυο. Αν και η εμφάνιση καρχαριών είναι συχνό φαινόμενο στην περιοχή, το σοκ ήταν μεγάλο".


Ο Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε αν υπήρξε στιγμή σε κάποια ταξίδι που έκαναν, στην οποία να φοβήθηκε πολύ και είπε «εδώ θα αφήσω τα κοκαλάκια μου».

«Ναι, υπήρξε, στα Ιμαλάια, στα 4.500 μ. υψόμετρο. Κόντεψα να πεθάνω από πνευμονικό οίδημα λόγω του υψομέτρου, πάλευα πάνω από οκτώ ώρες για να ανασάνω. Πραγματικά δεν έχω έρθει πιο κοντά στον θάνατο στη ζωή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά, προκαλώντας σοκ.

O DiCaprio έχει εξομολογηθεί, σύμφωνα με το womenonly.gr,  πως έχει κοιτάξει τον θάνατο στα μάτια 3 φορές. Αν και το συμβάν αυτό είχε ήδη γίνει δεν το ανέφερε ως μία από αυτές. Η πρώτη φορά ήταν όταν το φτερό του αεροπλάνου του εξερράγη εν μέσω πτήσης. Η δεύτερη όταν μία ακόμα, όταν κατά τη διάρκεια κατάδυσης στη Νότια Αφρική ένας λευκός καρχαρίας μπήκε στο προστατευτικό κλουβί του και η τρίτη όταν μπερδεύτηκε το αλεξίπτωτο του κατά τη διάρκεια ελεύθερης πτώσης.

To χάρο με τα μάτια είδε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να μπει στη θάλασσα, παρά το γεγονός ότι τα κύματα ξεπερνούσαν σε ύψος το ενάμισι μέτρο. Όπως ήταν φυσικό, σύντομα κατάλαβε το λάθος της, αφού τα πανύψηλα κύματα την σφυροκοπούσαν αδιάκοπα, μην αφήνοντάς τη να βγει στην επιφάνεια του νερού για να ανασάνει.

Τον χάρο με τα μάτια της είδε παλαιότερα η Αντζελα Δημητρίου, όταν ενεπλάκη σε τροχαίο στις Τζιτζιφιές. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε σχεδόν διαλύθηκε, ωστόσο εκείνη γλίτωσε μόνο με μικροτραύματα, που δεν εμπνέουν ιδιαίτερη ανησυχία.

Από θαύμα γλίτωσε, η δημοφιλής τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, η οποία κατάφερε να βγει ζωντανή από την άμορφη μάζα σιδερικών στην οποία μετατράπηκε το πανάκριβο τζιπ της, Porsche Cayenne!
Το τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν χρόνια στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου, όταν το Porsche Cayenne που οδηγούσε ο 37χρονος Β.Μ. και στο οποίο επέβαινε η ίδια συγκρούστηκε με προπορευόμενο βυτιοφόρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ