Εγκαινιάστηκε το πρώτο water park για παιδιά με ειδικές ικανότητες & χαρίζει χαμόγελα! (Φωτό - Βίντεο)

Το πρώτο water park υποδέχτηκε τους μικρούς του φίλους και μοίρασε πραγματική ευτυχία.

Το απίστευτο νέο πάρκο νερού που ονομάζεται Morgan’s Inspiration Island στο Σαν Αντόνιο του Τέξας προσφέρει στα άτομα με ειδικές ικανότητες να μετέχουν στη διασκέδαση!

Είναι το πρώτο water park που προσφέρεται για άτομα με ειδικές ικανότητες, και φυσικά μοίρασε χαμόγελα και όμορφες στιγμές στα παιδιά που το επισκέφτηκαν.

Τα παρόμοια πάρκα ανά τον κόσμο είναι πολύ δύσκολο να προσφερθούν για τα άτομα αυτά, αλλά το εν λόγω πάρκο νερού έχει ως στόχο να τα αλλάξει όλα αυτά επειδή είναι το πρώτο παγκοσμίως σχεδιασμένο ειδικά για άτομα με ειδικές ικανότητες.

“Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια εμπειρία διασκέδασης στο νερό σε ένα ασφαλές, άνετο και όχι υπερβολικά γεμάτο περιβάλλον”, λέει ο ιδρυτής του πάρκου Gordon Hartman, ο οποίος συνεργάστηκε με γιατρούς, γονείς, δασκάλους, θεραπευτές και φροντιστές, δημιουργώντας έναν χώρο χαράς για τα παιδιά και τους γονείς τους.

 

“Το πάρκο υπόσχεται να προσφέρει στα άτομα με φυσικές ή γνωστικές ειδικές ανάγκες ένα μέρος όπου μπορούν να παίζουν χωρίς εμπόδια”, ανέφερε ο ιδιοκτήτης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ