Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, Κυριακή 18 Ιουνίου

Κριοί, καρκίνοι και ταύροι, ψυχραιμία και υπομονή.

Κριός
Τα χρήματα φτάνουν και για μερικούς από σας θα είναι αρκετά. Νέες πηγές εσόδων, μπόνους ή αυξήσεις είναι πιθανά σενάρια. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας προς τους ανωτέρους, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων. Στην καριέρα σας θα έχετε πολλούς ανταγωνιστές, αλλά και σημαντικές δυσκολίες στις συνεργασίες σας. Δύσκολη περίοδος για τα οικογενειακά, αφού ο Αρης σάς ζορίζει. Ωστόσο, η Αφροδίτη είναι στο πλευρό σας και βοηθάει να ξεπεραστούν αρκετά προβλήματα. Ερωτικά, η επιπολαιότητα, ο υπερβολικός ενθουσιασμός και η βιασύνη πληρώνονται. Μην είστε παρορμητικοί σε κανέναν τομέα της ζωής σας. Να είστε συνετοί και θα πάτε καλά.

Ταύρος
Εχετε στενοχώριες από συγγενείς, γείτονες ή άλλους οικείους. Εχετε δεχτεί ή θα δεχτείτε ύπουλα χτυπήματα, αλλά τα άστρα είναι με το μέρος σας και κερδίζετε κάθε μάχη, σε κάθε τομέα της ζωής σας. Τα ερωτικά βελτιώνονται χάρη στο σεξ. Προσέξτε μόνο τα προβλήματα επικοινωνίας. Δεν λύνονται όλα στην κρεβατοκάμαρα. Αλλωστε, το μυστικό για σας είναι το να κρατάτε ισορροπίες και με τη βοήθεια της Αφροδίτης μπορείτε. Οι περισσότεροι βρίσκεστε σε περιβάλλον ασφαλείας και σε καλύτερη μοίρα από άλλους. Μην παραπονιέστε. Προσέξτε αν πρόκειται να κάνετε ταξίδια, αλλά και ξένους και εξωτερικό. Οδηγείτε πολύ προσεκτικά και μην τρέχετε.

Δίδυμοι
Τα άστρα φέρνουν καλές αλλαγές, αισιοδοξία, πάθος και έρωτες. Στη δουλειά, όμως, τα νεύρα σας είναι τεντωμένα, με στριμωγμένα οικονομικά και πολλές ευθύνες. Μη σπαταλάτε άσκοπα ούτε μια δεκάρα, γιατί θα βγαίνουν μπροστά σας συνεχώς έξοδα και ανάγκες από το πουθενά. Ωστόσο, τώρα έχετε και κάποιες ευκαιρίες, ειδικά οι καλλιτέχνες, οι ερευνητές και όσοι ασχολείστε ιατρικά, παραϊατρικά και εναλλακτικά επαγγέλματα. Ερωτικά, μπορείτε να ελπίζετε σε κάτι καλύτερο. Θα νιώσετε ασφάλεια και ηρεμία. Προσέξτε μόνο μην «παραμυθιάζεστε». Ταξίδια και επαφές είναι στο πρόγραμμα, καθώς και αλλαγές παραστάσεων. Καλή επικοινωνία με τους γύρω σας και ευχάριστες συναντήσεις.

Καρκίνος
Από οικονομικής άποψης αλλά και από εργασιακής είστε καλά, αλλά κάποιοι συνεργάτες σας σάς μπαίνουν εμπόδιο. Ωστόσο θα τα καταφέρετε αρκετά καλά. Απλώς θα εκνευριστείτε. Με τα λεφτά παύετε να αισθάνεστε τόσο αγχωμένοι, αφού κάποια χρήματα έρχονται. Ωστόσο, κάποια χρήματα θα σας φύγουν για οικογενειακά θέματα. Ερωτικά, είτε τσακωθήκατε με το ταίρι σας είτε εμπιστευτήκατε λάθος άτομα, μην πονάτε τον εαυτό σας. Αυτή η περίοδος χρειάζεται πολλή ψυχραιμία. Οι αδέσμευτοι να προσέχετε. Σπεύδετε βραδέως, ιδίως όταν οδηγείτε, και μην παρανομείτε στο τιμόνι. Μην κουτσομπολεύετε και μη λέτε ό,τι σας έρχεται στο κεφάλι, χωρίς να σκέφτεστε πρώτα.

Λέων
Δώστε προτεραιότητα στην επικοινωνία και βάλτε φίλους στη ζωή σας. Θα αρχίσετε να βλέπετε λίγο χρήμα. Με λίγη προσπάθεια θα έχετε όσα χρειάζεστε. Ωστόσο αποφύγετε τις σπατάλες. Τα ερωτικά θα πάνε περίφημα με ελάχιστη προσπάθεια, χάρη στη βοήθεια του Κρόνου και του Ουρανού. Θα εργαστείτε σκληρά και σε δύσκολες συνθήκες, αλλά η Αφροδίτη σας βοηθάει να έχετε σημαντική άνοδο και βελτίωση των επαγγελματικών συνθηκών. Βέβαια, συχνά θα νιώθετε πως δεν αντέχετε άλλο, αλλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Να σκέφτεστε προτού μιλάτε, γιατί έχετε εχθρούς. Φροντίστε υγεία και ψυχολογία. Αποφύγετε καταχρήσεις και… τις μίζερες σκέψεις.

Παρθένος
Θα ξεπεράσετε ζόρια οικογενειακά ή με ακίνητα και θα ηρεμήσετε. Βελτιώστε την καθημερινότητά σας, ξεκουραστείτε και κοιμηθείτε καλά. Μαζέψτε χρήμα. Εχετε πολλές ευκαιρίες να βρείτε νέες πηγές εσόδων, αλλά και πάρα - πάρα πολλά έξοδα. Τα ερωτικά ζόρια σας μπορούν να λυθούν με την επικοινωνία. Μη βασίζεστε μόνο στο σεξ και το πάθος. Φροντίστε την υγεία σας, χαμογελάτε και να θυμάστε: Αποφύγετε καταχρήσεις, ειδικά στο φαγητό. Προσέξτε πάρα πολύ τα παιδιά σας και μείνετε μακριά από κάθε είδους τζόγο. Κάποιοι φίλοι σας δεν είναι καλοί και θα πρέπει να το παραδεχτείτε - και να το δεχτείτε!

Ζυγός
Παίρνετε κάποια χρήματα που καθυστερούσαν και, έτσι, σας φεύγει πολύ άγχος. Τελειώνετε με προβλήματα υγείας, αλλά με προσπάθεια και συνέπεια. Η Αφροδίτη, επίσης, σάς βοηθά να τελειώσετε με οικονομικές εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούσαν καιρό ή με κληρονομικά θέματα. Ερωτικά, οι αδέσμευτοι έχετε αρκετά ζόρια. Δύσκολα θα πάει καλά η σχέση σας, αν είστε δεσμευμένοι, αφού θα έχετε κάποιους καβγάδες. Βρείτε λύση στον διάλογο και την κατανόηση. Οι αδέσμευτοι κρατάτε… μικρό καλάθι. Θα έχετε μεγάλες αλλαγές στη δουλειά σας. Υπάρχει η πιθανότητα ζημιών ή απωλειών στο σπίτι και προβλημάτων στην οικογένεια. Προσοχή σε κλοπές και ίντριγκες.

Σκορπιός
Με τη βοήθεια και τη λάμψη της Αφροδίτης απέναντί σας, οι αποδοχές σας θα βελτιωθούν, όπως και η δουλειά και οι προοπτικές σας, αλλά με πολλή προσπάθεια. Θα σας έρθουν και μοναδικές προσφορές, τις οποίες θα πρέπει να σκεφτείτε και να μη βολεύεστε στα λίγα. Είναι μια θετική περίοδος για τα ερωτικά σας. Λάμπετε και εκπέμπετε γοητεία και σεξαπίλ. Θα έχετε ευκαιρίες για κάτι καλό, αλλά μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Νέες, καλές συνεργασίες είναι πιθανές. Οι φίλοι σας σάς υποστηρίζουν. Προσέξτε πολύ σε ταξίδια. Οδηγείτε προσεκτικά. Μην τσακώνεστε με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες ή άλλους οικείους.

Τοξότης
Μην ξοδεύετε αλόγιστα, γιατί θα υπάρξουν έξοδα -και ίσως κάποια έκτακτα- αλλά και καθυστερήσεις και ίσως ζημίες στα οικονομικά. Προσέξτε σε ό,τι αφορά δάνεια, επενδύσεις, συμβόλαια και κληρονομιές. Ερωτικά, έχετε εύνοια, αλλά αποφύγετε το επιπόλαιο σεξ. Να προσέχετε και να μην ενθουσιάζεστε αμέσως. Είστε γεμάτοι αισθησιασμό, αλλά να πατάτε σε νόμιμα ή σίγουρα… εδάφη. Κοινωνικά, είστε ευνοημένοι και έχετε σημαντικές βοήθειες από οικείους, φίλους, ξένους και το εξωτερικό. Προσέξτε, όμως, τις σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως έχετε και… μυστικούς υποστηρικτές, αρκετά ισχυρούς, που σας προστατεύουν και… φυλάνε τις πλάτες σας.

Αιγόκερως
Πολλά νευράκια έχετε και, με την αντίθεση του Αρη με το ζώδιό σας και τον Πλούτωνα… πάνω σας, είστε έτοιμοι για εκρήξεις ανά πάσα στιγμή, με αποτέλεσμα να προβληματίζετε τους γύρω σας. Τουλάχιστον χρήματα έρχονται και αυτό σας αποφορτίζει κάπως. Στα ερωτικά, κάντε υπομονή και μην ξεσπάτε στο ταίρι σας. Από τη μια υπάρχει το πάθος και από την άλλη οι διαφωνίες και οι ανταγωνισμοί. Αγωνίες και άγχη μπορεί να σας χαλάσουν μια καλή συνεργασία. Το σεξαπίλ σας σάς κάνει… μισητούς. Νιώθετε τη ζήλια των άλλων. Αποφύγετε καταχρήσεις και στενοχώριες και, γενικά, φροντίστε τον εαυτό σας.

Υδροχόος
Εντάξει, δεν είστε και στα καλύτερά σας, αλλά θα βρείτε ισορροπίες, χάρη στην καλή Αφροδίτη που φέρνει ευκαιρίες στην καριέρα και καλές συνθήκες στο σπίτι και στην οικογένεια. Παρότι ο Δίας φέρνει κοντά σας πολλούς ανθρώπους, δεν είναι όλοι της προκοπής. Θα μάθετε πολλά για εχθρούς και συνωμότες που σας σκάβουν τον λάκκο. Θα σοκαριστείτε με το παρασκήνιο στην εργασία, αλλά θα βάλετε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Πολλή ίντριγκα, αλλά και νίκες. Ερωτικά, οι σχέσεις ευνοούνται, αρκεί να μην είναι ανόητοι ενθουσιασμοί. Ξεχάστε ερωτικά παιχνίδια με ξένους, ταξιδευτές ή «διανοούμενους». Να προσέχετε υγεία και ψυχολογία.

Ιχθύες
Γενικά, η εβδομάδα αυτή θα φέρει κάποια καλά πράγματα για σας, όπως επαγγελματική άνοδο, αλλά θα τραβήξετε και κουπί. Πρόσωπα και καταστάσεις κάνουν τα νεύρα σας… κρόσσια! Στα ερωτικά σας, σημαντικό ρόλο παίζει το σεξ, αλλά μη βασίζεστε στη σαρκική επαφή και μόνο. Το ταίρι σας χρειάζεται στοργή. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι μάλλον θα έχετε επιπόλαια φλερτ ή ανόητους ενθουσιασμούς. Μην τζογάρετε και μην είστε εκκεντρικοί. Οι περισσότεροι έχετε πολλούς φίλους που δεν είναι φίλοι ή γνωστούς που δεν είναι καλοί. Τώρα θα μάθετε ποιος και γιατί. Προσέξτε τις δημόσιες σχέσεις σας αλλά και τα παιδιά σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ