Πώς ζει 1 ανδρας με 4 συζύγους; Νέο ριάλιτυ για την πολυγαμία θα σας λύσει τις απορίες

Ένας άνδρας και το.. χαρέμι του πρωταγωνιστούν σε ριάλιτι στην Νότια Αφρική.

Οι.. γυναίκες του τον περιγράφουν ως ένα σύζυγο γεμάτο αγάπη που προσφέρει τα πάντα στην οικογένειά του.

Μπορεί η οικογένεια του Musa Mseleku από την Νότια Αφρική να μην είναι σαν τις άλλες, διεκδικεί όμως το δικαιώμα να είναι διαφορετική.

Ο Mseleku έχει.. τέσσερις συζύγους και δέκα παιδιά, και φωνάζει δυνατά υπέρ της πολυγαμίας.

Το ριάλιτι σόου που παρουσιάζει την ζωή της.. πολυγαμίας έκανε την περασμένη Πέμπτη πρεμιέρα στον τηλεοπτικό σταθμό Mzansi Magic.

Το ριάλιτι γυρίζεται στο σπίτι του Mselekus, κοντά στο Ντέρμπαν. Κάθε μία από τις γυναίκες του έχει το δικό της σπίτι αλλά μοιράζονται και την ιδιοκτησία αυτή.

«Μια από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις σχετικά με τον πολυγαμικό τρόπο ζωής είναι πως αποτελεί κουλτούρα καταπίεσης των γυναικών» δήλωσε ο Mseleku στο BBC.

«Αυτός είναι ένας από τους λόγους που θέλαμε να κάνουμε την εκπομπή, για να έχει ο κόσμος την ευκαιρία να δει πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο στην περίπτωσή μας. Θέλω να δείξω στους άνδρες πως μπορείς να είσαι σε μια πολυγαμική σχέση και να είσαι και καλός σύζυγος».

Το ριάλιτι έχει προκαλέσει αντιδράσεις, όμως όπως εξηγεί το BBC, η πολυγαμία στην Νότια Αφρική δεν υιοθετείται από την πλειονότητα των πολιτών αλλά δεν είναι παράνομη ούτε συνδέεται με κάποια συγκεκριμένη θρησκεία.

Είναι συνήθης στους Ζουλού και είναι χαρακτηριστικό πως ο πρόεδρος της χώρας Τζέικομπ Ζούμα, Ζουλού και ο ίδιος, έχει τρεις συζύγους.

Παρόλα αυτά ο Mseleku και οι.. γυναίκες του δείχνουν να απολαμβάνουν αυτή την παράξενη για εμάς συζυγική διαβίωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ