Βίντεο: Εμφάνιση - έκπληξη του Κώστα Μπακογιάννη με την έγκυο μέλλουσα σύζυγο του Σία Κοσιώνη - Ποιον είδαν

Ο περιφερειάρχης Ελλάδας επισκέφτηκε με την μέλλουσα σύζυγό του την έκθεση «Κρασί-Μέλι-Λάδι-Ελιά – Η αυθεντική Ελλάδα».

Ο Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στην Περιστέρι το απόγευμα του Σαββάτου για την έκθεση «Κρασί-Μέλι-Λάδι-Ελιά – Η αυθεντική Ελλάδα», όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης.

Τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας συνόδευσε η μέλλουσα σύζυγος του Σία Κοσιώνη, ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Φάνης Σπανός και αρκετοί συνεργάτες του.

Η έκθεση που πραγματοποιείται αυτό τον καιρό διοργανώνεται από τον Δήμο Περιστερίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο κ. Μπακογιάννης φάνηκε απόλυτα ευχαριστημένος τόσο από την οργάνωση της έκθεσης αλλά και από το πανέμορφο Άλσος που τη φιλοξενεί.

Όχι και άδικα αφού το απόγευμα του Σαββάτου χιλιάδες κόσμου επισκέφθηκαν το χώρο του Άλσους δείχνοντας για μια ακόμα φορά πως αποτελεί τόπο προορισμού στα δρώμενα της Αττικής.



Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης καλωσόρισε τον κ. Μπακογιάννη με τα καλύτερα λόγια και ευχήθηκε η έκθεση να γίνει θεσμός για την Ελλάδα προς όφελος της ανάδειξης των παραδοσιακών προϊόντων, σύμφωνα με πληροφορίες από το peristerinews.gr.

Η έκθεση «Κρασί-Μέλι-Λάδι-Ελιά – Η αυθεντική Ελλάδα» θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Ιουνίου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ