Σάλος στην Κίνα: Έριξαν ζωντανό γάιδαρο να τον φάνε οι τίγρεις σε ζωολογικό κήπο (Φωτό - Βίντεο)

Μια νομική διαμάχη οδήγησε κινέζους επενδυτές ζωολογικού κήπου στην Κίνα σε αγριότητες.

Ύστερα από μία διαμάχη που είχαν με τη διοίκηση ενός ζωολογικού κήπου στην Κίνα, μια ομάδα οργισμένων επενδυτών έδωσαν έναν ζωντανό γάιδαρο ως τροφή στις τίγρεις, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, σε ζωολογικό κήπο της πόλης Γιαντσένγκ, μπροστά στα μάτια σοκαρισμένων επισκεπτών.

Ο ζωολογικός κήπος απολογήθηκε για το συμβάν και ανέφερε ότι οι μέτοχοι έριξαν τον γάιδαρο στις τίγρεις σε μία «έκρηξη θυμού».

Σχετικά βίντεο, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, δείχνουν κάποιους να ρίχνουν τον γάιδαρο από ένα φορτηγό σε μία τάφρο, μέσα στον περιφραγμένο χώρο που βρίσκονται οι τίγρεις, οι οποίες στη συνέχεια τρέχουν προς το μέρος του.

Επισκέπτες ακούγονται να φωνάζουν.

 

 

Σε ανακοίνωση που δημοσίευσε ο ζωολογικός κήπος στον ιστότοπο Sina Weibo (γνωστό ως το κινέζικο twitter), σημειώνει πως το περιστατικό συνδέεται με μία νομική υπόθεση μεταξύ των ίδιων και μιας άλλης εταιρίας.

Στο πλαίσιο αυτής της υπόθεσης, ένα δικαστήριο πάγωσε τα περιουσιακά στοιχεία του ζωολογικού κήπου πριν από δύο χρόνια.

Αυτό σήμαινε ότι δεν μπορούσε να πουλήσει τα ζώα του και τα «επενδυτικά κεφάλαια του συρρικνώθηκαν», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ