Πατέρας Τζορτζ Κλούνεϊ : Είναι φτυστά ο γιος μου τα δίδυμα -Χαζομπαμπάς & "ναρκωμένος" από ευτυχία ο 56χρονος ηθοποιός

Σε πελάγη ευτυχίας το ζεύγος Κλούνει που έφεραν στον κόσμο τα δίδυμά τους.

Τρισευτυχισμένος όμως και ο παππούς, ο πατέρας του Τζορτ,Νικ Κλούνεϊ, ο οποίος ανέφερε πως τα δίδυμα μοιάζουν πολύ στον μπαμπά τους.

Τα ονόματα των δύο μικρών, Αλεξάντερ και Έλλα, έχουν και τα δύο σκούρα μαλλιά και "έχουν τη μύτη του Τζορτζ", όπως ανέφερε ο πατέρας του και η γυναίκα του Νίνα σε τηλεφωνική συνέντευξη στο FOX19 NOW.

Πρόσφατα, η 39χρονη Αμάλ είπε στον πεθερό της ότι ένιωθε έτοιμη να σκάσει! «Μας έλεγε την προηγούμενη εβδομάδα ότι είναι μεγάλη σαν σπίτι», ανέφερε ο Νικ Κλούνεϊ.

Ο ίδιος αστειεύτηκε ότι ο γιος του που στο παρελθόν δεν ήθελε παιδιά, δεν έμοιαζε με τον γνωστό Τζορτζ στο Skype. «Τα μάτια του έλαμπαν, οπότε δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν νηφάλιος, θα το δούμε αυτό», αστειεύτηκε ο χαρούμενος παππούς, σύμφωνα με πληροφορίες από το nydailynews.com.

Ο Νικ και η Νίνα Κλούνεϊ έχουν ακόμη δύο εγγόνια, 26 και 22 ετών. «Σήμερα (την Τρίτη) υποδεχθήκαμε την Έλλα και τον Αλεξάντερ Κλούνεϊ στις ζωές μας. Τόσο τα παιδιά όσο και η Αμάλ είναι υγιείς, χαρούμενοι και τα πάνε μια χαρά», είπε.

Αστειευόμενος πρόσθεσε ότι ο «χαζομπαμπάς» Τζόρτζ «μοιάζει ναρκωμένος και θα συνέλθει σε μερικές ημέρες»!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ