Στα βιβλία επιστρέφει η 38χρονη Κέιτι Χολμς: Φοιτήτρια στο Χάρβαρντ σε Business Media & Sports πρόγραμμα (Φωτό)

Και όμως η Κέιτι Χολμς φαίνεται να μην κουράζεται ποτέ, αφού αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της, αφήνοντας λίγο την υποκριτική και επιστρέφοντας στα φοιτητικά έδρανα.

Η 38χρονη πρώην σύζυγος του Τομ Κρουζ γράφτηκε στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, όπου παρακολουθεί το πρόγραμμα Business of Entertainment, Media και Sports.

Μάλιστα, η ίδια ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram από τα μαθήματα, όπου φαίνεται να εκπροσωπεί την εταιρεία της, Noelle Productions Inc., που φέρει το μεσαίο όνομά της.

«Νιώθω ευγνωμοσύνη και ενθουσιασμό που είμαι στο Χάρβαρντ με τόσους λαμπρούς ανθρώπους» έγραψε στο Instagram.

Η καθηγήτριά της Anita Elberse ανέβασε επίσης στο Instagram φωτογραφία με τους μαθητές της, ανάμεσά στους οποίους είναι και η Κέιτι.

Τα μαθήματα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του πανεπιστημίου, υπόσχονται να διδάξουν στους μαθητές πώς να ξεκινήσουν και να διαχειριστούν δημιουργικά προϊόντα και χαρτοφυλάκια, να διαχειριστούν δεξιότητες και να αναπτύξουν νέες σημαντικές στρατηγικές.

Τα μαθήματα παρακολουθούν, επίσης, ο μπασκετμπολίστας Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, ο παίκτης του ράγκμπι Τζέιμι Χίσλαπ και ο ποδοσφαιριστής Ζεράρ Πικέ, που είναι παντρεμένος με την ποπ σταρ Σακίρα, σύμφωνα με πληροφορίες από το nydailynews.com.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ