Τσάντα Hermes πουλήθηκε 380.000 δολάρια από κροκόδειλο! Παγκόσμιο ρεκόρ

Μια τσάντα του πολυτελούς οίκου Hermes έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ αξίας καθώς πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 380.000 δολαρίων στο Χονγκ Κονγκ.

Πρόκειται για μία Birkin Himalaya από δέρμα κροκοδείλου με χρυσές πόρπες 18 καρατίων και ο στολισμός της φέρει 205 διαμάντια, σύμφωνα με το hollywoodreporter.com

 

?Handbag World Record Achieved ?an exceptional matte white himalaya Nilo Croc Birkin with White Gold & Diamond Hardware just sold for US $380K in the Hong Kong Handbags & Accessories Auction, breaking the record set last year in the 30th Anniversary Hong Kong Auction

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christie's Handbags (@christieshandbags) στις

Η τιμή στην οποία πωλήθηκε η τσάντα είναι η υψηλότερη που έχει πωληθεί ποτέ σε δημοπρασία τσάντα, σύμφωνα με τον οίκο Christie's. Το προηγούμενο ρεκόρ πώλησης το είχε επίσης μία τσάντα της ίδιας διάσημης σειράς που φέρει το όνομα της ηθοποιού Τζέιν Μπίρκιν. Το 2016 μία τσάντα Birkin που είχε παρόμοιες προδιαγραφές δημοπρατήθηκε έναντι 300 χιλιάδων δολαρίων. 

Οι ειδικοί λένε ότι η επένδυση σε τσάντες πολυτελείας θεωρείται καλύτερη ακόμα και από αυτήν σε χρυσό. O οίκος Hermes παράγει μία ή το πολύ δύο τέτοιες τσάντες ετησίως ενώ ακόμη και εκατομμυριούχοι που θέλουν να αποκτήσουν μια τέτοια τσάντα θα πρέπει να μπουν σε λίστα αναμονής για έξι χρόνια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ