Αμάλ Κλούνεϊ στον Τζορτζ: "Δεν θα πας πουθενά μέχρι να γεννήσω..."

Στο πλευρό της μέλλουσας μανούλας Αμάλ, παραμένει ο Τζορτ Κλούνεϊ, καθώς σε λίγες ημέρες αναμένεται να έρθουν στον κόσμο τα δίδυμα.

Μάλιστα, η Αμάλ απαγόρευσε στον σύζυγό της να παρακολουθήσει τα ανθρωπιστικά «Όσκαρ» τα οποία ο ίδιος έχει δημιουργήσει, για να μην χάσει τη γέννηση των παιδιών του.

Το συγκεκριμένο βραβείο έχει ως στόχο την Αφύπνιση της Ανθρωπότητας, και χορηγείται κάθε χρόνο σε ένα άτομο, του οποίου οι πράξεις έχουν σώσει αμέτρητες ζωές και έχει προσφέρει πολλά σε ανθρωπιστικούς σκοπούς.

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

Ο ηθοποιός συμπροεδρεύει στην επιτροπή επιλογής, η οποία απένειμε το φετινό βραβείο ύψους 1,1 εκατομμυρίου δολαρίων στον Δρ Tom Catena, τον μοναδικό γιατρό για 750.000 ασθενείς σε μια εμπόλεμη ζώνη στο Σουδάν.

Πηγή Φωτογραφιών: Getty Images

Με ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα ο Κλούνεϊ ζήτησε συγγνώμη για την απουσία του από τη λαμπερή τελετή απονομής που έγινε στο Ερεβάν της Αρμενίας.

Πηγή Φωτογραφίας:REX

Ο Κλούνεϊ δήλωσε ότι το πνεύμα του ήταν εκεί, αλλά η ετοιμόγεννη σύζυγός του δεν θα τον συγχωρούσε ποτέ αν έχανε τη γέννηση των δίδυμων.

«Ηθελα να ήμουν εκεί, αλλά αν η γυναίκα μου με προειδοποίησε ότι αν γεννούσε τα δίδυμα ενώ εγώ ήμουν μακριά θα έβρισκα την πόρτα κλειστή» είπε.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ