Πώς αποχαιρετούν τον Ρότζερ Μουρ οι 007, Μπρόσναν, Κόνερι & Κρεγκ (Φώτο)

Η είδηση του θανάτου του Ρότζερ Μουρ σκόρπισε τη θλίψη στους θαυμαστές του αλλά κυρίως στους ηθοποιούς που ενσάρκωσαν όπως και εκείνος τον πράκτορα 007, Τζέιμς Μποντ. 

Σερ Σον Κόνερι, Ντάνιελ Κρεγκ και Πιρς Μπρόσναν λένε το δικό τους «αντίο» στον «καλύτερο από όλους», όπως υποστηρίζουν στο σύνολό τους.

 

To the memory of you both...Sir Roger and Cassie ... to your children and your children's children...love life and always onwards.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) στις

 

«Αγαπητέ σερ Ρότζερ Μουρ. Με βαριά καρδιά άκουσα τα νέα για τον θάνατό σου σήμερα το πρωί. Υπήρξες ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου από τον Άγιο ως τον Τζέιμς Μποντ... Ήσουν ένας υπέροχος Τζέιμς Μποντ και εκείνος που άνοιξες τον δρόμο για μένα. Θα λείψεις πολύ στον κόσμο, όπως θα λείψει και η μοναδική αίσθηση του χιούμορ σου! Τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τα παιδιά σου. RIP»γράφει ο Πιρς Μπρόσναν. 

«Συντετριμμένος με τα νέα για τον σερ Ρότζερ Μουρ. RIP», γράφει ο πιο πρόσφατος, 007,Ντάνιελ Κρεγκ. 

Και ο Σερ Σον Κόνερι αποχαιρέτησε τον διάσημο ηθοποιό που τον διαδέχτηκε στο «κοστούμι» του Τζέιμς Μποντ, μιλώντας στο Hollywood Reporter. Στη φωτογραφία οι Κόνερι και Μουρ μόλις έχουν παραδώσει στον Κέβιν Κλάιν το Όσκαρ που κέρδισε το 1989. Μαζί τους και Μάικλ Κέιν.

AP Photo/Lennox McLendon

«Λυπήθηκα πολύ με την είδηση του θανάτου του Ρότζερ. Είχαμε μια ασυνήθιστα μακριά φιλική σχέση για τα δεδομένα του Χόλιγουντ, μια σχέση που ήταν γεμάτη αστεία και γέλιο. Θα μου λείψει»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ