Ρουμάνα σερβιτόρα πέρασε μια νύχτα με τον Ορλάντο Μπλουμ και απολύθηκε!

Η Βιβιάνα Ρος πέρασε μια νύχτα πάθους με τον ηθοποιό Ορλάντο Μπλουμ και απολύθηκε!

Σάλο έχει προκαλέσει  η είδηση πως μια σερβιτόρα από τη Ρουμανία έχασε τη δουλειά της όταν το αφεντικό της τη βρήκε γυμνή στο δωμάτιο του Ορλάντο Μπλουμ. 
Πάντως, η Βιβιάνα έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από τις επιδόσεις του διάσημου ηθοποιού, όπως διαβάζουμε και στη thesun.co.uk.
«Πέρασα απίστευτα και το σώμα του Ορλάντο Μπλουμ ήταν πολύ καλό. Ήταν γενικά ένας πολύ καλός εραστής» είπε χαρακτηριστικά.

Όλα ξεκίνησαν όταν η όμορφη μελαχρινή Ρουμάνα έφερε ένα ποτό στον Ορλάντο Μπλουμ. Ο προσφάτως χωρισμένος από την Κέιτι Πέρι ηθοποιός έπιασε την κουβέντα στη σερβιτόρα και τελικά της πρότεινε να τον επισκεφτεί στο δωμάτιό του, όταν θα τελείωνε τη βάρδιά της. 

Βεβαίως, η σέξι Βίβιαν δεν θα έχανε την ευκαιρία να περάσει μια νύχτα με τον γοητευτικό ηθοποιό.  Και ήταν ακριβώς αυτό, μια νύχτα. Το επόμενο πρωί ο Μπλουμ έφυγε το επόμενο πρωί για μία συνέντευξη που είχε προγραμματίσει.

Η Βίβιαν όμως δεν στάθηκε τόσο τυχερή. Το αφεντικό της τη βρήκε γυμνή στην 5άστερη σουίτα του σταρ και την απέλυσε!
Πάντως, η ίδια ανέφερε στους φίλους της πως ναι μεν στενοχωρήθηκε που απολύθηκε, αλλά δεν το μετάνιωσε, μιας και το σεξ με τον ηθοποιό ήταν υπέροχο.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ