Κάννες 2017: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα, το καυτό φιλί της Μόνικα Μπελούτσι, το ντεκολτέ της 70χρονης Σάραντον

Λαμπερή, εντυπωσιακή και... καυτή ήταν η πρεμιέρα του Φεστιβάλ των Καννών, που κλείνει φέτος τα 70 χρόνια του.

Το κόκκινο χαλί υποδέχτηκε διάσημους ηθοποιούς, παραγωγούς αλλά και μοντέλα,  ενώ οικοδέσποινα της τελετής έναρξης ήταν η αγαπημένη Ιταλίδα Μόνικα Μπελούτσι.

Μια Μόνικα που προκάλεσε...μετά το "μαλλιοτράβηγμα" και το παθιασμένο φιλί που έδωσε στον συμπαρουσιαστή της Alez Lutz. Τυχερός ο Alez!

Πάντως η ίδια ήταν λαμπέρη και ιδιαίτερα κομψή μέσα στο Dior φόρεμα της. 

Η λίστα με τους παρευρισκόμενους στην πρεμιέρα του 70ού Φεστιβάλ Καννών είναι μεγάλη...

Τζούλιαν Μουρ, Σούζαν Σάραντον, Μπέλα Χαντίντ, Λίλι Ρόουζ Ντεπ, Ούμα Θέρμαν ήταν μερικές από αυτές που σίγουρα έκλεψαν τις εντυπώσεις...

Η Σούζαν Σάραντον, στα 70 της χρόνια,  επέλεξε να φορέσει ένα βελουτέ φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ...Πάντα γλυκιά και χαμογελαστή πόζαρε στο κόκκινο χαλί με άνεση, μαγεύοντας τα πλήθη. 

Τζούλιαν Μουρ, Σούζαν Σάραντον

Ούμα Θέρμαν

Μαριόν Κοτιγιάρ

Λίλι Ρόουζ Ντεπ

Αφού η καλλονή Μόνικα Μπελούτσι ανακοίνωσε τους κριτές, ο Πρόεδρος Πέδρο Αλμοδόβαρ πήρε το λόγο. «Οι 19 διαγωνιζόμενες ταινίες δε θα αφήσουν μόνο σημάδι στη ζωή μου αλλά θα με γεμίσουν και θα εμπνεύσουν για τις δικές μου επόμενες κινηματογραφικές ταινίες» είπε ο Ισπανός σκηνοθέτης. 

Η κριτική επιτροπή. Τέταρτος από δεξιά ο Πέδρο Αλμοδόβαρ

«Δεν έχω ξαναϋπάρξει πρόεδρος. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο και τον χειρότερο εαυτό μου. Να είμαι υποκειμενικός, γεμάτος πάθος και ευελιξία. Υπόσχομαι να αφιερώσω όλο μου το είναι, το σώμα και την ψυχή μου σε αυτό τον φεστιβάλ. Ευτυχώς δεν είμαι μόνος μου. Έχω δίπλα μου στην κριτική επιτροπή, ανθρώπους που θαυμάζω».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ