Survivor: Οι Διάσημοι πήγαν στην συναυλία του Στινγκ και το απόλαυσαν

Το χθεσινό αγώνισμα για τους παίκτες του Survivor ¨ηταν ιδιαίτερα απαιτητικό, αφού οι παίκτες, με καλυμμένα τα μάτια, έπρεπε να καθοδηγηθούν από τις οδηγίες του συμπαίκτη τους.

Νικητές αναδείχτηκαν οι Διάσημοι, οι οποίοι κέρδισαν το μεγάλο έπαθλο που ήταν να μεταφερθούν με ιδιωτικό αεροπλάνο σε συναυλία του Στινγκ.

Mε γεμάτο στομάχι και με τρομερό κέφι οι Διάσημοι παρακολούθησαν τη συναυλία του Sting! Το live του διάσημου Βρετανού τραγουδιστή έγινε το περασμένο Σάββατο, στην Πούντα Κάνα, τον πιο δημοφιλή τουριστικό προορισμό της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Οι εναπομείναντες διάσημοι προμηθεύτηκαν μέχρι και αναμνηστικά μπλουζάκια από την περιοδεία του πρώην frontman των Police απολαμβάνοντας στο έπακρο τη μουσική πανδαισία, ενώ δεν παρέλειψαν να βγάλουν και αναμνηστικές φωτογραφίες.

Να σημειωθεί πως αναζωπυρώνεται η κόντρα μεταξύ του Κώστα Κοκκινάκη και του Γιάννη Σπαλιάρα. Ο πολίστας για να πείσει τους συμπαίκτες του ότι δεν ψήφισε τη Λάουρα με δόλο σε εκείνη τη ψηφοφορία, ορκίστηκε στην κόρη του. Στο σημερινό επεισόδιο, ο Κοκκινάκης θα πλησιάσει τον Σπαλιάρα, φανερά εκνευρισμένος και θα του πει: «Στο παιδί μου αμφισβητείς τον όρκο; Μην κοιτάς σαν μ...ας;».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ