10 χρόνια φυλακή σε 34χρονο: Υποσχόταν εκατομμύρια για να τις κάνει πορνοστάρ & τελικά τις βίαζε

Ένας 34χρονος καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης,μετά την ομολογία για την μακροχρόνια απάτη που είχε στήσει, προκειμένου να εξαπατάει γυναίκες και τελικά να τις βιάζει.

Ο Mario Ambrose Antoine πρώην φωτογράφος γάμων παραδέχτηκε ότι εξαπάτησε πολλά θύματα σε ένα «σχέδιο» που διήρκησε από τις 28 Αυγούστου 2011 έως και τον Οκτώβρη του 2016.

Ο Antoine παρουσιζόταν με διάφορους ρόλους, άλλες φορές ως ιδιοκτήτης κάποιας επιχείρησης,άλλες ως μάνατζερ και άλλες ως φωτογράφος και παραγωγός για ψεύτικα site, όπως το «Playboy Worldwide» και το «Playboy Asia», σύμφωνα με το  justice.gov.

Για να κάνει την επιχείρηση του να φαίνεται πραγματική, είχε δημιουργήσει μέχρι και πλαστά έγγραφα.

Υποσχόταν χιλιάδες δολάρια σε γυναίκες, οι οποίες υπέγραφαν έγγραφαν νομίζοντας πως ήταν συμβόλαια για casting, για να τις κάνει μοντέλα και πορνοστάρ.

Antoine προσέγγιζε τις γυναίκες μέσω ενός ψεύτικου προφίλ στο Facebook και τους έκανε κοπλιμέντα για την εμφάνιση τους, ενώ τις ρωτούσε αν  ενδιαφέρονταν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ. Ο ίδιος τελικά τους έκανε λόγο για ο  «adult modeling» και τους υποσχόταν απίθανα ποσά για φωτογραφίες και βίντεο που θα βρίσκονταν μόνο σε "ιδιωτικές ιστοσελίδες" του εξωτερικού.

Οι γυναίκες που ενδιαφέρονταν για την «προσφορά» πήγαιναν σε ένα σπίτι στο Raymore όπου και βιντεοσκοπούνταν. Όταν κάποιες από τις γυναίκες θύματα εξέφραζαν παράπονα για το ότι δεν έχουν ακόμα πληρωθεί, ο Antoine έστελνε φωτογραφίες τους σε εργοδότες και φίλους τους.

Στην απολογία του την περασμένη Παρασκευή ο 34xronow παραδέχτηκε πως η απάτη αφορούσε τουλάχιστον 10 γυναίκες, στις οποίες συνολικά είχε υποσχεθεί χρηματικά ποσά από 550.000 ως 1,5 εκατομμύριο δολάρια.

Σε ένα από τα θύματά του που παραπονέθηκε, ο Antoine του είπε πως είχε δύο επιλογές, είτε να ξανακάνει σεξ μαζί του, είτε να τον πληρώσει 9.000 δολάρια αλλιώς το προηγούμενο της βίντεο θα έβγαινε στην δημοσιότητα. Σύμφωνα με την εισαγγελία η γυναίκα υποχρεώθηκε να πάει σπίτι του και να ξανακάνει σεξ μαζί του.

Όταν μια άλλη γυναίκα επικοινώνησε μαζί του και του είπε πως δεν είχε πληρωθεί, ο Antoine έστειλε γυμνές φωτογραφίες της στο αφεντικό της, σύμφωνα με το miamiherald.com. 

Το δικηγορικό γραφείο δήλωσε στην New York Post ότι ο κ. Antoine βρέθηκε ένοχος για απάτη και θα καταδικαστεί σε 10 χρόνια φυλάκισης. Επιπλέον, έχει την υποχρέωση να αποζημιώσει χρηματικά τα θύματα του, χωρίς αν έχει οριστεί ακόμα το ακριβές ποσό. 

Ο Antoine είχε καταδικαστεί για απάτη και στο παρελθόν όταν ακόμα δούλευε ως φωτογράφος σε γάμους, καθώς πολλές φορές δεν παρευρισκόταν στις γαμήλιες εκδηλώσεις για τους οποίους, μάλιστα, είχε πληρωθεί προκαταβολικά. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ