Βίντεο: On camera η Nicole Kidman ξεκατινιάζεται με σεφ & φτύνει αγενέστατα την φοκάτσια της

Πού πήγαν οι τρόποι της Nicole Kidman; 

Η διάσημη ηθοποιός συνήθως είναι γλυκιά  και διακρτική μπροστά στις κάμερες. Αυτή τη φορά όμως μας έδειξε μια άλλη πλευρά του εαυτού της λιγότερο ευγενική...

Σε πρόσφατη εμφάνισή της στην τηλεοπτική εκπομπή The Ellen DeGeneres, ξέχασε τους τρόπους της, ξεκατινιάστηκε με τη γνωστή Ιταλοαμερικανίδα σεφ Giada De Laurentiis και έφτυσε επιδεικτικά την φοκάτσια της.
 

Κατά τη διάρκεια του tutorial μαγειρικής, και εκνευρισμένη από τις σπόντες της σεφ ότι δεν ξέρει να μαγειρεύει, η 49χρονη ηθοποιός δοκίμασε την φοκάτσια της De Laurentiis, στραβομουτσούνιασε και την... έφτυσε. 

«Είναι σκληρή, δεν μασιέται», είπε η Kidman περιφρονητικά για το ιταλικό ψωμί, την ώρα που η σεφ προσπαθούσε να δικαιολογηθεί ότι το φαγητό βρισκόταν στο τραπέζι του στούντιο εδώ και πέντε ώρες. «Ξέρω ότι δεν είναι σωστό να σου ασκώ κριτική αλλά η φοκάτσια είναι πολύ σκληρή», επέμεινε η σταρ, φτύνοντας τελικά την μπουκιά στο χέρι της.

Οι δύο γυναίκες έδειχναν να αντιπαθούν η μία την άλλη από την πρώτη κιόλας στιγμή της γνωριμίας τους, με την διάσημη σεφ να πετάει σπόντες σχετικά με την ασχετοσύνη της Kidman με την κουζίνα, και την ίδια να απαντά με αιχμηρά σχόλια σχετικά με τις τεχνικές και το ταλέντο της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ