Χαρές στον Σκορπιό: Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα βάφτισε τον γιο της στην ίδια κολυμπήθρα με την Αθηνά Ωνάση

Πρώτα ο μυστικός γάμος και τώρα η μυστική βάπτιση στο θρυλικό νησί των Ωνάσηδων, τον Σκορπιό.
 

Μετά από 32 χρόνια άνοιξε ξανά το ξωκλήσι του νησιού για τη βάφτιση του μικρού Σάσα, του γιου της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα και του Χουάν Σαρτορί. Μάλιστα, ο Σάσα βαφτίστηκε στην ίδια κολυμπήθρα με την Αθηνά Ωνάση.

Η νέα ιδιοκτήτρια του Σκορπιού και φίλη της Αθηνάς Ωνάση, Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, και ο σύζυγός της Χουάν Σαρτορί βάφτισαν τον ενός έτους γιο τους Σάσα στο εκκλησάκι του νησιού, παρουσία λίγων και εκλεκτών καλεσμένων. 

Η βάφτιση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, έγινε λίγους μήνες πριν και μάλιστα χωρίς να την πάρει είδηση κανείς. Το ζευγάρι, που έχει μόνιμη βάση το Μονακό, έχει επιλέξει να ζει την οικογενειακή του ευτυχία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που απέχουν από τα κοσμικά, ενώ απουσιάζουν ακόμα και από events της ιππασίας.

Από τη σεμνή τελετή, βέβαια, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ρώσος μεγιστάνας και παππούς του μικρού. Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ δεν χάνει στιγμή από το μεγάλωμα του Σάσα.

Η Εκατερίνα έχει αγαπήσει πολύ την Ελλάδα και πολλές από τις στιγμές της τις μοιράζεται και μέσα από δικό της λογαριασμό στα social media.

Φυσικά υπάρχουν και κάποιες ελληνικές συνήθειες που φαίνεται πως τις έχει λατρέψει, όπως ο καφές φραπέ, τον οποίο και ανεβάζει στις υπέροχες φωτογραφίες στα social media.
 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ