Ο μπαμπάς έκανε σεξ με την 16χρονη συμμαθήτρια της κόρης του στο πάρτι που κράτησε ως το πρωί!

Μια έφηβη και οι γονείς της συνελήφθησαν  μετά τη διοργάνωση ενός πάρτι στο σπίτι τους, στο οποίο προσέφεραν άφθονο αλκοόλ σε ανήλικους. 

Οι Αρχές στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ την Τρίτη συνέλαβαν τον 39χρονο Geoffrey Boylan, ο οποίος ήταν και προπονητής ποδοσφαίρου ανηλίκων, την 37χρονη γυναίκα του Duanne Denise Boylan και την 18χρονη κόρη του Hannah Marie Boylan, με την κατηγορία ότι προσέφεραν διάφορα αλκοολούχα ποτά σε ανήλικους μαθητές στο σπίτι τους στο Williamsburg. 

«Δεν διοργάνωσα κανένα πάρτι» δήλωσε ο Geoffrey Boylan, «το παιδί μου έκανε ένα πάρτι στο σπίτι μου».

Geoffret Boylan

Παραδέχθηκε ωστόσο πως είχε σεξουαλικές επαφές με ένα κορίτσι που είδε στον καναπέ το πρωί του πάρτι. Ο 39χρονος Geoffrey Boylan όχι μόνο έδωσε αλκοόλ στους φίλους της κόρης του αλλά είχε και σεξουαλικές σχέσεις με μία 16χρονη.

Duanne Denise Boylan

Ωστόσο, ο άνδρας δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για σεξουαλικό έγκλημα, λόγω της ηλικίας του κοριτσιού. «Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε κάτι που είναι ηθικά λάθος και σε κάτι που παραβιάζει τους νόμους» δήλωσε ο εισαγγελέας Cooney. «Με δεδομένη τη διαφορά ηλικίας των δύο εμπλεκόμενων και τις συνθήκες του περιστατικού δεν μπορώ να συγχωρήσω αυτό που έγινε αλλά δεν παραβιάστηκε κανένας νόμος».

Η 16χρονη, αρχικά δίσταζε να περιγράψει στις αρχές τι έγινε εκείνο το βράδυ, σύμφωνα και με το record- eagle.com. Σημείωσε ότι η πράξη ήταν συναινετική αλλά πιθανότατα θα είχε αποφευχθεί εάν ήταν νηφάλια. 

Η 18χρονη Hannah Marie φέρεται να συγκέντρωσε χρήματα από τους φίλους της για την μπίρα που της έδωσαν οι γονείς της στο πάρτι της 3ης Μαρτίου. Τα ίδια τα παιδιά δήλωσαν στις αρχές πως κάπνιζαν χόρτο και έπαιζαν παιχνίδια κατανάλωσης αλκοόλ.

Hannah Marie Boylan

Ο 39χρονος και η 37χρονη σύζυγός του Duanne Boylan, κατηγορούνται για την παροχή αλκοόλ σε ανήλικους. Η Duanne αντιμετωπίζει και κατηγορίες επειδή επέτρεψε σε ανήλικους να καταναλώσουν αλκοόλ μέσα στο σπίτι της, ενώ κατηγορίες αντιμετωπίζει και η 18χρονη κόρη τους Hannah Boylan. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ