«Σαστισμένη» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά το τροχαίο -Οι πρώτες δηλώσεις της παρουσιάστριας

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε ένα τροχαίο ατύχημα το πρωί του Σαββάτου, καθώς πήγαινε στο στούντιο του Alpha. 

Η εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» ξεκίνησε χωρίς εκείνη, με τους συνεργάτες της να σπεύδουν να εξηγήσουν στο κοινό τον λόγο της απουσίας της. Αφού καλημέρισαν τους τηλεθεατές, ο Παύλος Σταματόπουλος πήρε τον λόγο και είπε:

«Είχατε την τύχη και την ευχαρίστηση να πείτε καλημέρα σήμερα μαζί μας και βλέπετε κενή τη θέση της Κωνσταντίνας. Καταρχάς, δεν έχει γίνει κάτι μεγάλο, τρομερό και σοβαρό. Είχε ένα ατύχημα στο δρόμο, ένα τρακάρισμα. Θα μας τα πει η ίδια σε λίγο γιατί έχει φτάσει ήδη στο κανάλι. Λάβαμε ένα τηλεφώνημα πριν από λίγο, την ώρα που ερχόταν για να ετοιμαστεί τράκαρε εδώ κοντά. Εμείς θα ξεκινήσουμε κανονικά την εκπομπή».

Η Κωνσταντίνα μπήκε τελικά στο στούντιο εμφανώς σαστισμένη. Όπως αποκάλυψε, μετά το ατύχημα που έλαβε χώρα στις 8.02 το πρωί, εκείνη αμέσως τηλεφώνησε στον στενό της φίλο και συνεργάτη, Παύλο Σταματόπουλο. Μίλησε μαζί του πριν καν καλέσει την Τροχαία!

Ωστόσο, δεν θέλησε να αναλύσει τις συνθήκες του ατυχήματος, καθώς ήταν ακόμα πολύ ταραγμένη και δεν είχε ξεπεράσει το σοκ.

«Χτύπησα λίγο. Παιδιά, θα δω, μετά την εκπομπή θα πάω να κάνω εξετάσεις να δω, τα θυμάμαι όλα;», σχολίασε προσπαθώντας να μείνει ψύχραιμη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ