Madame Figaro: Εντυπωσίασαν ως παρουσιαστές οι Μουζουράκης- Μαραβέγιας -Το κόκκινο χαλί με όλα τα αστέρια

Όμορφες και λαμπερές παρουσίες έδωσαν χθες το παρών στο δημοτικό θέατρο Στροβόλου, το οποίο φιλοξένησε τη 12η απονομή των βραβείων «Madame Figaro Awards 2016». 

 

Οικοδεσπότες, στα φετινά βραβεία, ήταν οι Πάνος Μουζουράκης και Κωστής Μαραβέγιας, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, σε μια εκδήλωση προς τιμήν της γυναίκας.

Οι δυο τους μπήκαν στο θέατρο τραγουδώντας το αγαπημένο ντουέτο "Φίλα με Ακόμα". Σκορπίζοντας χαμόγελα και φιλιά καταχειροκροτήθηκαν όπως ήταν αναμενόμενο από το κοινό. 

Η εκθαμβωτική Έλενα Παπαρίζου, ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες της και το νέο της τραγούδι «Haide», ενώ απένειμε το βραβείο ερμηνεύτρια της χρονιάς 2016 στη Βασιλική Χατζηαδάμου.

Το βραβείο της Ηθοποιού της Χρονιάς απένειμαν οι ηθοποιοί και παλαιότερα βραβευμένες Άλκηστη Παυλίδου και Αννίτα Σαντοριναίου στη Χριστίνα Παυλίδου. 


Η ίδια όπως ήταν φυσικό συγκινήθηκε από το γεγονός ότι τη βράβευσε η μητέρα της καθώς και μία ηθοποιός που θαυμάζει απεριόριστα. Μάλιστα η ίδια αφιέρωσε το βραβείο στον Άντη Χατζηκωστή ενώ προέτρεψε τους νέους ηθοποιούς να μην χάνουν την πίστη τους και να πολεμούν για τα όνειρά τους καθώς υπάρχει μεγάλο ταλέντο στην Κύπρο.

Το βραβείο Εditor's Choice  απένειμαν στη Μαρίνα Σιακόλα, η Βαρβάρα Γεωργιάδου, Αρχισυντάκτρια Madame Figaro Κύπρου και η Dolores Aloia International Editor in Chief Madame Figaro. 

Την καλλιτεχνική διεύθυνση και σκηνοθεσία των βραβείων επιμελήθηκε για δεύτερη χρονιά ο Φωκάς Ευαγγελινός. 

Μετά την απονομή ακολούθησε prive VIP party, ενώ τα βραβεία θα μεταδοθούν από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, το Σάββατο 29/4 στις 21:00. 

Δείτε όλα τα βραβεία εδώ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ