Δίπλα- δίπλα η Άνγκελα Μέρκελ με την Ιβάνκα Τραμπ- Η αρχή μιας φιλίας;

Όταν η Ιβάνκα συνάντησε την Άνγκελα....

Η Ιβάνκα Τραμπ, κόρη του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, έκανε το πρώτο επίσημο ταξίδι της στο εξωτερικο και συγκεκριμένα στο Βερολίνο. 
Η επιλογή μόνο τυχαία δεν ήταν...

Η Άνγκελα Μέρκελ ήταν αυτή που προσκάλεσε την «Πρώτη Κόρη» των ΗΠΑ στη γερμανική πρωτεύουσα.

Η Ιβάνκα θα μετάσχει σε συνάτηση των πιο ισχυρών γυναικών του κόσμου και όπως φαίνεται έγινε φίλη με την Άγνκελα.

Αλλά και το Βερολίνο επενδύει πολιτικά στην επίσκεψη της Ιβάνκα ελπίζοντας να μεταφέρει η τελευταία μια θετική εικόνα για τη Γερμανία και την καγκελάριο Μέρκελ στην Ουάσιγκτον. Πολλά εξάλλου έχουν γραφτεί για την επιρροή που ασκεί στον πατέρα της. Μαζί με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, επίσης σύμβουλο του Τραμπ, θεωρούνται οι εκφραστές μιας πιο μετριοπαθούς πολιτικής σε θέματα εσωτερική και εξωτερικής πολιτικής.

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της γερμανικής προεδρίας της ομάδας του G20 με κορύφωση τη συνάντηση κορυφής τον ερχόμενο Ιούλιο στο Αμβούργο, όπου θα συμμετάσχει φυσικά και ο Ντόναλντ Τραμπ.

Οι εργασίες ξεκίνησαν από το πρωί, αλλά τα βλέμματα πέφτουν στο μεσημεριανό πάνελ, όπου εκτός από την Ιβάνκα Τραμπ, στο ίδιο πάνελ θα βρίσκονται η Άνγκελα Μέρκελ, η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, η βασίλισσα της Ολλανδίας Μαξίμα και η υπουργός Εξωτερικών του Καναδά, Κρίστια Φρίλαντ. Θέμα της συζήτησης είναι «η γυναίκα στον κόσμο της εργασίας».

Οι φωτογραφίες από την συγκεκριμένη συνάντηση, που δείχνουν την Μέρκελ να κοιτάει "περίεργα" την κόρη του Αμερικανού Προέδρου έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Επόμενο ήταν το twitter να πάρει "φωτιά", καθώς πολλοί θεώρησαν ότι η καγκελάριος αναρωτιέται τι κάνει η Ιβάνκα δίπλα της.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ