Αποκλειστικό- Η Ίνα Ταράντου στην ΕΡΤ-3 με ταξίδι στην Ελλάδα: Ο Γιάννης Στάνκογλου την πηγαίνει στην πατρίδα του τη Θράκη

Την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 21:00, αρχίζει στην ΕΡΤ3, το ταξιδιωτικό ντοκυμαντέρ της Ίνας Ταράντου «Του νερού τα παραμύθια».

Ειρήνη Νικολοπούλου:   Που θα ταξιδέψεις στον νέο κύκλο εκπομπών σου και με ποιούς;

Ίνα Ταράντου: Ο νέος κύκλος της εκπομπής "Του νερού τα παραμύθια" περιλαμβάνει 12 επεισόδια. Βρισκόμαστε περίπου στη μέση των γυρισμάτων. Η διαφορά που θέλαμε να δώσουμε αυτή τη φορά στην εκπομπή είναι ότι έχει γίνει πιο προσωποκεντρική.

Επειδή από όταν σταματήσαμε λόγω "του μαύρου" που έπεσε στην κρατική τηλεόραση, μεσολάβησαν 3 χρόνια και πολλές πανομοιότυπες ταξιδιωτικές εκπομπές  σε όλα τα κανάλια, αυτή τη φορά ξεναγός δεν είμαι εγώ, αλλά κάποιος "επώνυμος" - από διάφορους χώρους- ο οποίος έχει γεννηθεί στον τόπου που επισκεπτόμαστε ή με κάποιο τρόπο έχει συνδέσει τη ζωή του μαζί του.

Ήδη την καρδιά τους αλλά και τα πατρικά τους σπίτια, έχουν ανοίξει, ο Γιάννης Στάνκογλου στον Εβρο, ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Γιάννης Λάτσιος στην Λάρισα, ο Δ/ντης του Μουσείου της Ακρόπολης Δημήτρης Πατερμανλής στο Δίον στην Πιερία, ο τραγουδοποιός Δήμος Αναστασιάδης στην Κατερίνη, η Μαγια Τσόκλη και ο Θοδωρής Δρακάκης στην Τήνο, ο Δημήτρης Αποστολάκης από τους Χαίνηδες και ο Δημήτρης Καμπουράκης στην Κρήτη και έπεται συνέχεια.

Εκτός από τους καλεσμένους μας όμως και πολλοί ντόπιοι μας αποκαλύπτουν μυστικές πτυχές της ζωής στην περιφέρεια.

Ε.Ν: Θα την βλέπουν οι Ελληνες του εξωτερικού η διαδικτυακά;

Ι.Τ: Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη βράδυ στις 9 μμ, σε επαναλήψεις αλλά και διαδικτυακά, αρχής γενομένης την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 9 από τον Εβρο και τον Γιάννη Στάνκογλου

Ε.Ν: Ο Γιάννης Στάνκογλου θα σε πάει στους γονείς του;  

Ι.Τ:  Ναι με τον Γιάννη Στάνκογλου έχουμε πάει στο πατρικό του με τους φιλόξενους γονείς τους και τον υπέροχο Ρούντυ (το σκυλάκι του), στο καφενείο του χωριού του στο Θούριο όπου οι φίλοι του ετοίμασαν ένα μικρό γλέντι.

Ε.Ν: Ποιό ταξίδι σου έμεινε αξέχαστο; Και ποιό είναι αυτό που ονειρεύεσαι να κάνεις; 

Ι.Τ:  Ονειρεύομαι κάποια ταξίδια στο εξωτερικό, την Ελλάδα την έχω γυρίσει αρκετά και έχω μαγευτεί από πολλά μέρη, όμως θα ήθελα να πάω τώρα σε ανεξερεύνητους ακόμη προορισμούς σε Αφρική, Ασία και Ινδίες. 

Ε.Ν: Σου λείπουν οι ειδήσεις;

Ι.Τ: Ναι. Μου λείπουν οι ειδήσεις, αλλά μετά την ελευθερία και τις διαρκώς εναλλασόμενες παραστάσες που σου δίνουν τα ταξίδια δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κλειστώ σε ένα στούντιο, όσο ενδιαφέρον και να έχει η συμμετοχή στην καθημερινή ειδησεογραφική ενημέρωση

 

Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος κατάγεται από το Θούριο – ένα μικρό χωριό δίπλα στο ποτάμι- είναι ο ξεναγός της Ίνας, σε αυτό το μαγευτικό ταξίδι. Μαζί θα γνωρίσουν την πλούσια φυσική ομορφιά του Δέλτα του Έβρου, θα κάνουν μια μικρή στάση στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και από εκεί θα ανηφορίσουν στο πατρικό του Γιάννη και στους φιλόξενους γονείς του.

Στο καφενείο του χωριού, θα στηθεί ένα μικρό γλέντι με Θρακιώτικη μουσική και χορούς.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ