Ο 2ος κύκλος The Durrells αποκλειστικά στην Cosomote TV, ταυτόχρονα με τη Μ. Βρετανία

Ο 2ος κύκλος της επιτυχημένης σειράς, The Durrells, με γυρίσματα στην Κέρκυρα, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο COSMOTE CINEMA 4HD. 

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 23 Απριλίου στις 22.00, ταυτόχρονα με την παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς στην Μ. Βρετανία.

Η σειρά είναι βασισμένη στην κλασική αυτοβιογραφική τριλογία του Τζέραλντ Ντάρελ και αφηγείται την ιστορία της μητέρας του, Λουίζα Ντάρελ, που εγκαθίσταται στην Κέρκυρα από το 1935 έως το 1939, μαζί με τα τέσσερα παιδιά της, επιλέγοντας έναν τελείως αντισυμβατικό τρόπο ζωής.

Η σειρά που αποτελείται από 6 επεισόδια, περιλαμβάνει Έλληνες ηθοποιούς, όπως ο Αλέξης Γεωργούλης ο Γιώργος Καραμίχος, και η Άννα Σάββα, οι οποίοι επανέρχονται με τους ρόλους της 1ης σεζόν.

Η σειρά υποδέχεται και την Έρρικα Μπίγιου, στον ρόλο της νεόφερτης Βασιλείας.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε την Κίλι Χος (The Bank Job: Το Μεγάλο Κόλπο, ΄Ενας Θάνατος Σε Μια Κηδεία), τον Μάιλο Πάρκερ (Μις Πέρεγκριν Στέγη Για Ασυνήθιστα Παιδιά, Η Εισβολή Των Ρομπότ), και τον Τζος Ο’ Κόνορ (Florence: Φάλτσο Σοπράνο, Σταχτοπούτα).

Tο σενάριο υπογράφει ο Σάιμον Νάι (Wild West), ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Στηβ Μπάρον (Χελωνονιντζάκια) και ο Έντουαρντ Χολ (Ο Πύργος Του Ντάουντον)

Το The Durrells θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 22.00, στο COSMOTE CINEMA 4HD, ξεκινώντας από την Κυριακή 23 Απριλίου.

Η σειρά θα είναι επίσης διαθέσιμη on demand, στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ