Πανικός στο Survivor: Αποκαλύφθηκε ότι είχαν πάρει delivery σάντουιτς από άσχετους με την παραγωγή

Σάλος στο Survivor μετά την αποκάλυψη ότι ορισμένοι παίκτες παρήγγειλαν σάντουιτς από ντόπιους εν αγνοία της παραγωγής...

Ο παρουσιααστής Σάκης Τανιμανίδης κατήγγειλε ότι κάποιοι παίκτες, ενάντια στους κανονισμούς, πήραν φαγητό από ανθρώπους εκτός παραγωγής!

Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού έκανε αυστηρή προειδοποίηση στους παίκτες χωρίς όμως να κατονομάσει ποίοι ήταν αυτοί που πήραν το φαγητό. 
Η συζήτηση που έγινε στο συμβούλιο της Πέμπτης φάνηκε να κλείνει το ζήτημα, αλλά κατά τα φαινόμενα μάλλον ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο προστριβών στον Άγιο Δομίνικο.

Κι αυτό γιατί το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό και το φαινόμενο της εξασφάλισης φαγητού, εκτός διαδικασίας παιχνιδιού, είναι περισσότερο εκτεταμένο απ’ όσο το εμφάνισε ο Σάκης Τανιμανίδης, σε μία προσπάθεια να μην πυροδοτηθεί σε αυτή τη φάση κάποια κρίση. Έχει μάλιστα παρουσιαστεί εδώ και καιρό, με την παραγωγή να είναι έντονα προβληματισμένη για το πώς θα το χειριστεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από το επεισόδιο της Πέμπτης «κόπηκαν» κάποια αποσπάσματα από τη συζήτηση που έγινε στο συμβούλιο και ιδιαίτερα η παρέμβαση που έκανε ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος θέλησε να διαχωρίσει κάθετα τη θέση του από το φαινόμενο και τους πρωταγωνιστές του.

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε, μιλούν μόνο ο Τανιμανίδης, ο Σπαλιάρας από τους Μαχητές και ο Αγγελόπουλος από τους Διάσημους. Ο Τανιμανίδης αναφέρθηκε σε τρεις περιπτώσεις, κατά τις οποίες παίκτες από τις δύο ομάδες (μία από τους Μαχητές και δύο από τους Διάσημους) έκαναν νταραβέρι με ντόπιους και εξασφάλισαν σάντουιτς και ψωμί, παραβιάζοντας σαφώς τους όρους του παιχνιδιού! Ο Σπαλιάρας επιβεβαίωσε ότι υπήρξε μία περίπτωση, δείχνοντας όμως ότι ο ίδιος δεν είχε εμπλοκή. Ο Αγγελόπουλος ήταν περισσότερο απολογητικός, καθώς φάνηκε να έχει εμπλοκή, δίνοντας τη διαβεβαίωση ότι δεν θα επαναληφθεί.

Οι πληροφορίες λένε ότι στο συμβούλιο μπήκαν και άνθρωποι της τουρκικής παραγωγής και ενίσχυσαν την τοποθέτηση του Τανιμανίδη, απευθυνόμενοι σε αυστηρό ύφος προς τις δύο ομάδες. Κατά την εξέλιξη της συζήτησης λέγεται ότι αντέδρασε ο Κοκκινάκης (δεν προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα), σημειώνοντας ότι ο ίδιος και οι περισσότεροι συμπαίκτες του δεν είχαν καμία συμμετοχή, ούτε συμφωνούν με τέτοιες πρακτικές.

Λίγη ώρα αργότερα ο Στέλιος Χανταμπάκης σχολίασε το περιστατικό με μια ανάρτηση  στο προφίλ του στο Instagram. Ο Χανταμπάκης επιτίθεται στην παραγωγή του παιχνιδιού, με σκληρές εκφράσεις, όπως «δεν τρώμε κουτόχορτο» και εξηγεί πως όλοι στο παιχνίδι ήξεραν από την πρώτη στιγμή τι έγινε και πότε έγινε. 

«Για να μην παρεξηγηθώ και βγω "Άγιος", ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που έφαγε από το ψωμί που είπε ο Γ.Αγγελόπουλος (και δεν το πήρε ο ίδιος)... Θα παρακαλέσω την παραγωγή από εδώ και πέρα όταν λέει κάτι, αν θέλει να πει κάτι, να ισχύει... Γιατί αλλιώς τα κάνει χειρότερα τα πράγματα» γράφει ο παίκτης και καταλήγει: «Με αγάπη και εκτίμηση στους τηλεθεατές και την Ajun media».

Tags