Made in Greece τα ζυμαρικά Spinoso από φραγκόσυκο- Τα μακαρόνια που ρίχνουν την πίεση

Τα ζυμαρικά Spinoso έχουν εξαιρετική γεύση και είναι υψηλότερης διατροφικής αξίας από τα κοινά ζυμαρικά. 

Πως δημιουργήθηκε το Spinoso τα ζυμαρικά από κάκτο;

Σε μια παγκόσμια πατέντα που ανήκει εξ’ ολοκλήρου στον Ηλία Μανίκα και τον συνεργάτη του. Όπως είναι φυσικό τους πήρε 3 χρόνια δοκιμών για να μπορέσουν να καταλήξουν στο πιο ποιοτικό αποτέλεσμα με την καλύτερη διατροφική αξία και εν τέλει τα κατάφεραν. Τα ζυμαρικά Spinoso δεν είναι μόνο πολύ νόστιμα αλλά είναι και πολύ καινοτόμα και υγιεινά. Συστήνονται ακόμα και από διατροφολόγους για διαβητικούς και άτομα με υψηλή πίεση!

Στοχεύει στην παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας ελληνικών προϊόντων διατροφής, με υψηλή διατροφική αξία και ξεχωριστή γεύση. Οι πέννες με κλαδώδιο φραγκοσυκιάς είναι το μοναδικό προϊόν τους μέχρι στιγμής, αλλά όχι για πολύ, καθώς ήδη δρομολογούνται και άλλοι κωδικοί ζυμαρικών

Η Spinoso προμηθεύεται την πρώτη ύλη της από βιολογική καλλιέργεια φραγκοσυκιάς της Ζακύνθου και η επεξεργασία γίνεται στα δικά της μηχανήματα.

"Με το πάντρεμα καινοτομίας και παράδοσης, δημιουργήσαμε ένα προϊόν χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος (carbon footprint) που απευθύνεται σε καταναλωτές που αναζητούν νέα προϊόντα υγιεινά και έχουν περιβαλλοντική συνείδηση".

Ο συνδυασμός αυτών των δύο (φύλλο φραγκοσυκιάς -ζυμαρικά) δημιουργεί ένα πολύτιμο τρόφιμο που μπορεί να ενσωματωθεί στην καθημερινή μας διατροφή και να μας βοηθήσει να προστατεύσουμε και να διατηρήσουμε την υγεία μας. 

Η προσθήκη του φύλλου φραγκοσυκιάς  στην παραδοσιακή πρώτη ύλη για ζυμαρικά κατ’αρχάς αυξάνει την περιεκτικότητα του τελικού προϊόντος σε φυτικές ίνες που βοηθούν στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, στη ρύθμιση των λιπιδίων και στον έλεγχο του σωματικού βάρους και αποδεδειγμένα προστατεύουν από κάποιες μορφές καρκίνου.

Έτσι καθώς τα ζυμαρικά από φύλλο φραγκοσυκιάς έχουν και χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη (δεν ανεβάζουν, δηλαδή, γρήγορα τη μεταγευματική γλυκόζη στο αίμα), αποτελούν ιδανική επιλογή για τη διατροφή των ατόμων με διαβήτη αφού σε συνδυασμό με μια πρωτεϊνούχο τροφή (κρέας ή τυρί) και μια φρέσκια σαλάτα αποτελούν ένα πλήρες υγιεινό γεύμα. 

Όσο για τις θερμίδες των ζυμαρικών είναι πλέον γνωστό ότι δεν είναι απαγορευτικές για όσους εφαρμόζουν μια υποθερμιδική δίαιτα για να χάσουν βάρος και αν μάλιστα προέρχονται από ζυμαρικά με φυτικές ίνες όπως είναι τα ζυμαρικά από φύλλο φραγκοσυκιάς, είναι αρκετά λιγότερες. 

 Ειδικά τα φύλλα του φραγκόσυκου είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και ισχυρά αντιοξειδωτικά. 

 

Λίγα λόγια γιά την εταιρεία Spinoso 

Η SPINOSO είναι μια εταιρεία αμιγώς Ελληνική που παράγει ανώτερης ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης καινοτόμα ζυμαρικά απο κλαδώδια (φύλλα) φραγκοσυκιάς των οποίων η παραγωγή έχει κατοχυρωθεί με πατέντα απο τον Ο.Β.Ι. (Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας) εξασφαλίζοντας στους συνεργάτες την αποκλειστική διάθεση και μηδενικό ανταγωνισμό για τα προϊόντα της.

Λίγα λόγια για τα ζυμαρικά

Η εταιρεία μας γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω καθώς και τις ιδαίτερες εδαφοκλιματικές συνθήκες της πατρίδας μας που δίνουν τη δυνατότητα για παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας αγροτικών προϊόντων, ανέπτυξε ένα ζυμαρικό από ανώτερης ποιότητας υλικά, με εξαιρετική γεύση υψηλότερης διατροφικής αξίας από τα κοινά ζυμαρικά.

Τα προϊόντα SPINOSO συνδιάζουν τα οφέλη από την κατανάλωση των κλαδώδιων φραγκοσυκιάς με την κατανάλωση των ζυμαρικών, βασικού στοιχείου της Μεσογειακής Διατροφής και βασικού συστατικού του καθημερινού γεύματος χωρίς ίχνος συντηρητικών ή βοηθητικών ουσιών με σεβασμό στην παραδοσιακή παραγωγή ζυμαρικών.

Περισσότερες πληροφορίες στο spinoso.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ