Διάφανος καφές: Ένα επαναστατικό προϊόν που δεν λεκιάζει τα δόντια & δίνει ενέργεια- Φώτο

Αν είστε από αυτούς που αγαπάνε τον καφέ,  που δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς μια «τζούρα» καφέ το πρωί τότε ακούστε και αυτό.

Ήρθε το νέο επαναστατικό προϊόν. Καφές που δεν είναι καφέ και δεν λεκιάζει τα δόντια.

Λέγεται «Clr Cff» (Clear Coffee). Έχει την όψη νερού, αλλά είναι καφές. Είναι εμφιαλωμένος, πίνεται κρύος ή σε κοκταίηλ.

Οι φιάλες είναι μεγάλες, μπορούν να κρατήσουν μια ολόκληρη μέρα. Η γεύση είναι δυνατή, έχει καφείνη και δίνει ενέργεια.

Την εταιρεία CLR CFF ίδρυσε ο Σλοβάκος David Nagy και ο αδελφός του ο Adam, όταν ζούσαν στο Λονδίνο, σύμφωνα και με ρεοπορτάζ του mymodernment.com

Ο «Διάφανος Καφές» παρασκευάζεται από κόκκους ποικιλίας Arabica και νερό, με μυστικές μεθόδους «που χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά» (όπως εξηγούν οι εφευρέτες). Όχι χημικά πρόσθετα, όχι γλυκαντικές ουσίες, όχι γεύσεις (τύπου φουντούκι, βανίλια και συναφή).

Οι αδελφοί Nagy εξήγησαν στην «The Evening Standard» ότι «ήμασταν γεροί καφεπότες. Όπως πολλοί άλλοι, παλεύαμε με τους λεκέδες στα δόντια που δημιουργούσε ο καφές. Δεν υπήρχε κάτι στην αγορά να ικανοποιήσει τις ανάγκες μας, κι έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τη δική μας συνταγή».


Ύστερα από πειράματα τριών μηνών, τελειοποίησαν ένα ποτό του οποίου η γεύση είναι σαν ενός κρύου καφέ που έχει βγει από καφετιέρα. Σε κάθε φιάλη, περίπου 100 γραμμάρια καφεΐνης, λίγο περισσότερο από την καφεΐνη που έχει μια νορμάλ κούπα καφέ.

Προς το παόν, κυκλοφορεί στο Λονδίνο (και σε λίγο εμφανίζεται στον Καναδά). Αλλά, αργά ή γρήγορα θα έρθει και στην Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ