Θρήνος σε Ρέθυμνο και Λάρισα για τον Υποστράτηγο Ιωάννη Τζανιδάκη και τον Υπολοχαγό Κωνσταντίνο Χατζή

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκαν οι σοροί των τεσσάρων άτυχων επιβατών του σταρτιωτικού ελικοπτέρου, το οποίο συνετρίβη στην περιοχή του Σαραντάπορου Ελασσόνας, το πρωί της Τετάρτης.

Από την επιτόπια έρευνα εντοπίστηκαν τέσσερις νεκροί: o Υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης, ο Συνταγματάρχης (ΤΘ) Θωμάς Αδάμου, ο Ταγματάρχης (ΑΣ) Δημοσθένης Γούλας και ο Υπολοχαγός (ΑΣ) Κωνσταντίνος Χατζής.

Στο αμφιθέταρο του νοσοκομείου της Λάρισας ομάδα ειδικών ψυχολόγων και παιδοψυχολόγων έχουν αναλάβει τη στήριξη των συγγενών και ειδικά των παιδιών των τεσσάρων θυμάτων της τραγωδίας.

Η Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα μεταφέρθηκε στο 424 Σταρτιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για νοσηλεία, με τη μητέρα και τον σύζυγό της να σπεύδουν στο νοσοκομείο για να βρεθούν στο πλάι της.

 

Στη Λάρισα η νεκροψία
Στο νοσοκομείο της Λάρισας θα πραγματοποιηθούν σήμερα οι νεκροψίες των Υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη, του Συνταγματάρχη (ΤΘ) Θωμά Αδάμου, του Ταγματάρχη (ΑΣ) Δημοσθένη Γούλα και του Υπολοχαγού (ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή.

Τα στοιχεία που θα προκύψουν θα δώσουν απαντήσεις για το θάνατο των τεσσάρων αξιωματικών και αναμένεται να φωτίσουν τις πτυχές της τραγωδίας, αφού ακόμα δεν είναι γνωστά τα αίτια που οδήγησαν στη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου.

Τριήμερο πένθος στις Ενοπλες Δυνάμεις
Το κλίμα στις Ενοπλες Δυνάμεις είναι βαρύ μετά την τραγωδία και γι αυτό κηρύχθηκε τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις, οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ