Φώτο- Κηδεία- υπερπαραγωγή του πατέρα νικητή του Big Brother: όλοι πιωμένοι, Rolls Royce, σέξι χορεύτριες, κόκκινα ταγιέρ

Εκατοντάδες άνθρωποι περάστησαν σε προάστιο στο Surrey για την κηδεία του πατέρα της τηλεπερσόνας, Paddy Doherty.

Πήγαν να πουν το τελευταίο αντίο στον Simon Doherty, που θα μείνει στην ιστορία ως «πατέρας όλων των ταξιδιωτών», στην εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ στο Ashtead. 

Περισσότερα από μια δωδεκάδα ασημένια Rolls Royce, το καθένα με την ιρλανδική σημαία, παρατάχθηκαν έξω από την εκκλησία. 

Το φέρετρό του ήταν ζωγραφισμένο με τα χρώματα της ιρλανδική σημαίας και με μήνυμα: «Simon Doherty- σιδεράς, ο βασιλιάς όλων των Dohertys».

Γνωστός ως «Simey», ήταν πατέρας 15 παιδιών και λέγεται ότι είχε πάνω από 150 εγγόνια και δισέγγονα, σύμφωνα με τη dailymail. 

Ο Paddy Dohert δήλωσε: «Ήταν σαν μαφιόζος με τον δικό του τρόπο, όχι με άσχημο τρόπο- απλώς για κάθε πρόβλημα θα απευθύνονταν σε εκείνον... Ήταν σαν τον νονό- Ο,τι έλεγε ήταν νόμος. Είπε δεν θέλω κανείς να κλαίει στην κηδεία μου, θέλω να είναι όλοι χαρούμενοι, να τραγουδάνε και να πίνουν». 

«Τα πάντα έπρεπε να είναι 5 αστέρων για εκείνον, έζησε το καλύτερο και ήταν ο καλύτερος. Η καημένη η μητέρα μου.. η καρδιά της είναι κατεστραμμένη. Είμαι τόσο ευγνώμων που τόσοι άνθρωποι ήρθαν στην κηδεία», πρόσθεσε. 

Το φέρετρο οδηγήθηκε στο νεκροταφείο πάνω σε ένα άλογο και η μεταφορά του έγινε πάνω σε ένα κόκκινο χαλί υπό τον ήχο μιας γκάιντας.


Τα αφιερώματα πάνω στον τάφο είχαν απ΄όλα... Ιρλανδικό τριφύλλι, πέταλα, μπουκάλια ουίσκι, μπύρα Guinness και μια Rolls Royce. 

Πράσινα μπαλόνια και 6 λευκά περιστέρια απελευθερώθηκαν στον αέρα όταν τραγόυδησαν τα μοιρολόγια στον τάφο. 

Ο μεγάλος- παππούς, ο οποίος διένυε τη δεκαετία του 80, πέθανε στο νοσοκομείο στο Epsom, ύστερα από μάχες με την ασθένεια, περιτριγυρισμένος από την οικογένεια του. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ