Survivor: Τι είπε στην πρώτη του συνέντευξη ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά την αποχώρηση- Βίντεο

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση έδωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης στην εκπομπή «#Survivor» της Ελεονώρας Μελέτη.

Αναφέροντας πόσο ανατρεπτικό είναι το Survivor  τόνισε: «Ποτέ δεν άφησα τον εαυτό μου να πιστέψει πως επειδή κέρδιζα στα αθλήματα θα ήμουν και νικητής στο πιο δύσκολο παιχνίδι της τηλεόρασης που είναι το Survivor».

«Δεν ήμουν ο άνθρωπος που θα έκανα τα πάντα για το έπαθλο αλλά ήθελα να κερδίζω την συμπάθεια όλων των ανθρώπων», συμπλήρωσε ο παίκτης που αποχώρησε.

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν συμβαίνει κάτι πίσω από τις κάμερες το οποίο μένει κρυφό απάντησε: «Θέλω την ερώτηση που μου έκανες για το τι συνέβη μέσα στους Διάσημους να μην την απευθύνεις σε εμένα αλλά σε κάποιον άλλο. Δεν θα απαντήσω»

Όσον αφορά στο περιβόητο σκηνικό με το σουτιέν τόνισε: «Ήταν άλλο ένα μαγιό, όπως είχα και ένα πράσινο για τον Σπαλιάρα. Τα κρεμούσαμε πάνω από την καλύβα. Το είχα ξανακάνει και δεν ήταν μπούλινγκ και μάλιστα στο πρώτο ήταν και η Ειρήνη μέσα. Δεύτερον το ροζ μαγιό ήταν της Λάουρα. Δεν θα άνοιγα κανενός την τσάντα και προφανώς δεν θα έκανα μπουλινγκ σε έναν άνθρωπο που σέβομαι. Με στεναχωρεί αυτή η λέξη».

 

Ελεονώρα μελέτη για τη συνέντευξη με τον Χανταμπάκη; Δεν ήθελα να είμαι «ανθρωποφάγα»

Πολλοί ήταν οι τηλεθεατές που απόρησαν με την «μαλακή» στάση της Ελεονώρας Μελέτη απέναντι στον Στέλιο Χανταμπάκη, κατά την διάρκεια της συνέντευξης.

Οι ερωτήσεις που έκανε στον πρώην παίκτη του Survivor χαρακτηρίστηκαν από πολλούς «ήπιες« ενώ περίμεναν την Ελεονώρα να είναι πιο σκληρή απέναντί του. 

 Η Ελεονώρα Μελέτη όμως που χρησιμοποιεί πολύ τον λογαριασμό της στο Twitter για να έρθει σε επαφή με τους τηλεθεατές και καθ΄όλη την διάρκεια της εκπομπής ανέβαζε σχόλια, έδωσε την δική της απάντηση για όσα είδαμε. 

«Οταν γυρίστηκε η συνέντευξη με τους τρεις παίκτες μαζί, εξηγεί, ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε μόλις βγει από το παιχνίδι και δεν είχε καν προλάβει να μιλήσει με την οικογένειά του. Έτσι, λέει η Ελεονώρα Μελέτη, παρ'ότι τον άρχισα στις ερωτήσεις, δεν καταλάβαινε τι του έλεγα, καθώς δεν είχε ενημερωθεί για όσα είχαν συμβεί. 

Εγώ ζήτησα να κοπεί το συγκεκριμένο απόσπασμα και να ξανακάνουμε την συνέντευξη, όπου επέλεξα να μην είμαι «ανθρωποφάγα» γιατί πρόκειται για τον παίκτη ενός παιχνιδιού», καταλήγει στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ