Hoppa: Η Σαντορίνη στους 6 top προορισμούς στον κόσμο για όσους περιμένουν παιδί

Το "babyboom" είναι η ανερχόμενη τάση στα ταξίδια, το τελευταίο ταξίδι πριν τον ερχομό του πρώτου μωρού!

Η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Σαντορίνη βρίσκεται ανάμεσα στους top 6 προορισμούς, σύμφωνα με την αμερικανική ταξιδιωτική ιστοσελίδα Hoppa.
Oι προορισμοί που προτείνονται για την περίοδο πριν τη γέννηση του πρώτου παιδιού απαιτείται να διασφαλίζουν ηρεμία, γαλήνη και ξεκούραση.

 

Οι 6 καλύτεροι προορισμοί σύμφωνα με το Hoppa είναι: 

1. Μαλδίβες
Αποτελούνται από περισσότερα από 1.000 κοραλλιογενή νησιά, είναι τροπική χώρα στον Ινδικό Ωκεανό, διάσημη για τις παραλίες της, τις μπλε λιμνοθάλασσες και τον πλούσιο υποβρύχιο κόσμο της.

Αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για χαλάρωση, χωρίς ενοχλήσεις, πριν τον ερχομό του μωρού. Υπόσχεται διακοπές παραλίας σε συνδυασμό με θεραπείες σπα και δείπνο υπό το φως των κεριών. 
Καλύτερη εποχή για ταξίδια: Νοέμβριος-Απρίλιος. 

2. Μαυρίκιος
Είναι γνωστός για τις παραλίες, τις λιμνοθάλασσες, τα κοράλια αλλά και την ορεινή ενδοχώρα.

Έχει σώσει πολλά είδη πτηνών υπό εξαφάνιση και φιλοξενεί πλούσια θαλάσσια ζωή (τεράστιες χελώνες, δελφίνια, φάλαινες).

Kαλύτερη εποχή για ταξίδια: Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος. 

3. Μπαχάμες
Oι Μπαχάμες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, ταιριάζουν σε όλους, αποτελούν ρομαντικό προορισμό λίγο πριν τον ερχομό ενός μωρού και διαθέτουν πολλά ιστορικά μνημεία.

Kαλύτερη εποχή για ταξίδια: Νοέμβριος-μέσα Απριλίου

4. Αγ. Λουκία
Ο πλούσιος πολιτισμός και η εντυπωσιακή ομορφιά, συντίθεται από ηφαιστειακές παραλίες, ενδιαφέρουσες τοποθεσίες για καταδύσεις, ψαροχώρια και πολυτελή resort. Διαθέτει ακόμα 2 απότομα όρη, το Ηφαιστειακό Σύμπλεγμα των Πιτόν, Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς.

Kαλύτερη εποχή για ταξίδι: Δεκέμβριος-Μάρτιος ή Μάιος-Ιούνιος. 

5. Σαντορίνη
Μπορεί να αποτελεί έναν από τους διασημότερους προορισμούς ταξιδίων πολυτελείας και ρομαντικό και γαμήλιο προορισμό για πολλούς, όμως η Σαντορίνη είναι εξίσου δημοφιλής και για διακοπές λίγο πριν τον ερχομό ενός παιδιού.

Με τις κυβικές βίλες της, που μοιάζουν να είναι φτιαγμένες από ζάχαρη και βρίσκονται στις  απότομες πλαγιές της με πινελιές από φούξια και γαλάζιο εδώ κι εκεί, η Σαντορίνη διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά τοπία που πραγματικά αξίζουν να αναδεικνύονται στο Instagram. To νησί, δημιούργημα της ηφαιστειακής έκρηξης, επιφυλάσσει στον επισκέπτη μαγική ατμόσφαιρα και εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα.

Kαλύτερη εποχή για ταξίδι: Απρίλιος-Ιούνιος ή Σεπτέμβριος-Οκτώβριος. 

6. Κορνουάλη
Διαθέτει παρθένα ακτογραμμή και μίλια εντυπωσιακών παραλιών. Αποτελείται από πολλά γραφικά παραθαλάσσια χωριά, και παρότι είναι διάσημη για το σερφινγκ, προσφέρει ευκαιρίες για πεζοπορία, ποδηλασία και περιήγηση σε σημαντικές ατραξιόν όπως το Eden Project.

Καλύτερη εποχή για ταξίδια: Ιούλιος-Αύγουστος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ