Ζηλιάρης πρώην κατέστρεψε το πρόσωπο Ιταλίδας βασίλισσας της ομορφιάς με οξύ: Τώρα φοράει μάσκα σε όλο το κεφάλι -Φώτο

Η Jessica Notaro είχε μια τραγική περιπέτεια πριν από μερικούς μήνες, όταν ο πρώην φίλος της της έριξε οξύ στο πρόσωπο μέσα στη νύχτα.

Η πρώην βασίλισσα της ομορφιάς και τηλεπαρουσιάστρια είχε ζητήσει από το φίλο της Jorge Edson Tavares να χωρίσουν αλλά εκείνος το πήρε πολύ στραβά...

Άρχισε λοιπόν, σύμφωνα με τις καταγγελίες της πανέμορφης Ιταλίδας παρουσιάστριας να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά της και να την απειλεί ότι θα την καταστρέψει αν δεν ξανάπεφτε στην αγκαλιά του. 

Η Jessica το κατήγγειλε στην αστυνομία αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να του κάνουν παρατήρηση και να τον προειδοποιήσουν για τις συνέπειες του εκβιασμού.

Ο Tavares δεν έβαλε μυαλό και ένα βράδυ παραμόνευε μέσα στη νύχτα κάτω από ένα αυτοκίνητο κοντά στο σπίτι της Jessica. 

Όταν αυτή εμφανίστηκε, πετάχτηκε μπροστά της και της έριξε οξύ στο πρόσωπο.

Η Jessica έμεινε δύο μήνες στο νοσοκομείο και τώρα πια τίπτοα δεν θυμίζει την πρώην βασίλισσα ομορφιάς. 

Το οξύ που της έριξε ο σωματοφύλακας, ο οποίος τώρα βρίσκεται στη φυλακή περιμένοντας τη δίκη του, κατέστρεψε όλο της το πρόσωπο αλλά ευτυχώς όχι τα μάτια και το στόμα της. 

Η Jessica Notaro είπε στην dailymail online ότι είχε γνωρίσει τον Jorge Tavares όταν δούλευαν μαζί σε ενα δελφινάριο πριν από τρια χρόνια.

«Ξοδεύω πάρα πολλά χρήματα για τα φάρμακα και την αποθεραπεία μου αφού πονάω φρικτά στο πρόσωπο, ενώ βάζω ειδικά κολλύρια και κρέμες κάθε μια ώρα. Φυσικά δεν μπορώ να εργαστώ γιατί δεν μπορώ να μπω μέσα στο νερό. Ακόμα και όταν βελτιωθεί η κατάστασή μου θα έχω σημάδια μέσα μου για όλο το υπόλοιπο της ζωής μου. Όταν θα βγαίνω από το σπίτι μου θα θυμάμαι τη στιγμή που δέχτηκα την επίθεση».