Παρουσιάστρια απολύθηκε όταν δήλωσε: "Είμαι και πόρνη ε και λοιπόν;" Σάλος μετά την δήλωση & τις γυμνές φωτό

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «The Powerful Program», αποκάλυψε τον περασμένο Ιανουάριο πως ήταν ιερόδουλη, με αποτέλεσμα να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και να διακοπεί η εκπομπή της.

Η 26χρονη Σενάντα Νουρκίκ δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποκαλύψει το παρελθόν της στον τηλεοπτικό αέρα, οι αντιδράσεις όμως του κόσμου στην δήλωσή της οδήγησαν και στην απόλυσή της από τον τηλεοπτικό σταθμό "Pin" στη Βοσνία.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «The Powerful Program», αποκάλυψε τον περασμένο Ιανουάριο πως ήταν ιερόδουλη, με αποτέλεσμα να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και να διακοπεί η εκπομπή της.

«Παρόλο που η εκπομπή ήταν ψυχαγωγική και χωρίς καμία πρόθεση προσβολής ή ταπείνωσης -και τα νούμερα ήταν υψηλά- η διοίκηση αποφάσισε να την αφαιρέσει από την βραδινή ζώνη, εξαιτίας των πολυάριθμων παραπόνων από τηλεθεατές», είπε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος του τηλεοπτικού σταθμού.

«Η πορνεία είναι ένα επάγγελμα σαν όλα τα άλλα. Δεν βλέπω κάτι το λάθος σε αυτό» ανέφερε η Νουρκίκ μετά τις αποκαλύψεις, σύμφωνα με το RT.

Μάλιστα, το Instagram απενεργοποίησε τον λογαριασμό της, έπειτα από ανάρτηση πολλών γυμνών φωτογραφιών της από την ίδια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ