Story: Γεννήθηκε με 2 κόλπους, πέρασε τα πάνδεινα, αφού οι άντρες την έβλεπαν ως τρόπαιο & η ίδια πονούσε φριχτά στην περίοδο

Η Nicci ζει τον ερωτά της με τον Andy και παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά, η ίδια θέλει να υιοθετήσει ένα.

Η Nicci γεννήθηκε με δύο κόλπους κάτι που μετέτρεψε την ζωή της σε κόλαση εξαιτίας των σοβαρών ψυχολογικών και οργανικών προβλημάτων που της προκάλεσε αυτή η ιδιατερότητα. 

Το συνειδητοποίησε στα 17 της, αφού κάθε φορά που είχε περίοδο  αιμορραγούσε υπερβολικά σε τέτοιο σημείο, ώστε φορούσε πάνες- κυλόττα - συνήθως αυτές που βάζουν οι υπέργηροι με ακράτεια

Πολλές φορές η περίοδος κρατούσε και 4 εβδομάδες, ενω υπέφερε απο τέτοιους φοβερούς πόνους με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάει στην δουλειά της η στο σχολείο.

Σε ένα ντοκιμαντέρ του BBC Three, η Nicci διηγείται την περιπέτεια της "μοναδικότητας" της  και πως αυτό επηρέασε τις σχέσεις της με το άλλο φύλο:

"Άκουσα μερικούς συνυρόφους μου να καυχιώνται ή να βάζουν στοίχημα γιατί εκαναν έρωτα με γυναίκα που έχει δύο κόλπους

Το αναπαραγωγικό της σύστημα δείχνει φυσιολογικό, όμως μέσα χωρίζεται σε δύο κολπικά κανάλια, ενώ έχει δύο τραχήλους και δύο μήτρες.

Η Nicci μετά τον γάμο της με τον νεανικό της έρωτα απο το σχολείο τον Andy,έκανε προσπάθειες να φέρει στον κόσμο παιδί χωρις επιτυχία αφού και τις τρεις φορες που έμεινε έγκυος, τελικά απέβαλε.

Έτσι, υποβλήθηκε  σε διπλή υστερεκτομή, την γνωστή επέμβαση για την αφαίρεση της μήτρας. 

Η Nicci έκτοτε νοιώθει λιγότερο γυναίκα - λέει στο ντοκυμαντέρ του BBC-, αλλά τουλάχιστον δεν υποφέρει απο τους φρικτούς πόνους της εμμήνου ρύσεως και από την αδυναμία που συνεπαγόταν λόγω της απώλειας μεγάλων ποσοτήτων αίματος. 

Τώρα η Nicci και ο Andy θέλουν να υιοθετήσουν ένα παιδάκι, σύμφωνα με τη Mirror.

Να τους ευχηθούμε με το καλό ! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ