Η πίτσα στο σπίτι σας θα έρχεται από εδώ και πέρα με ρομπότ - Πρωτοπόρο delivery

Η εταιρεία Dominos βελτιώνοντας τις πίτσες τις με καλύτερα υλικά και συνταγές αποφάσισε να σχεδιάσει ντελιβεράδες- ρομπότ που θα μπορούν να παραδίδουν πίτσα εύκολα και γρήγορα, αρχικά μόνο σε Γερμανία και Ολλανδία. 

Ντελιβεράδες όλου του κόσμου ενωθείτε! Τα ρομπότ έρχονται να σας κλέψουν τη δουλειά!

Η Domino’s συνεργάστηκε με την εταιρεία Starship και δημιούργησαν ρομπότ -delivery που θα μπορούν να φτάνουν σε πελάτες που βρίσκονται έως και 1,5 χλμ μακριά από επιλεγμένα καταστήματα.


Τα ρομπότ λειτουργούν με μπαταρίες, είναι σχεδιασμένα να κινούνται σε πεζοδρόμια, όχι σε δρόμους, και να αναπτύσσουν μέγιστη ταχύτητα 6 χλμ/ώρα, ενώ μπορούν να μεταφέρουν φορτίο που ζυγίζει έως και εννιά κιλά.

Η παράδοση θα γίνεται το πολύ σε 30 λεπτά από τη στιγμή της παραγγελίας και ο πελάτης θα λαμβάνει έναν κωδικό στο κινητό του με τον οποίο θα μπορεί να ξεκλειδώσει το κουβούκλιο και θα παίρνει την παραγγελία του!


Η Starship σε ανακοίνωσή της εξήγησε ότι:

"Aνάλογα με το μέγεθος της κάθε πίτσας, θα μπορούμε να μεταφέρουμε έως και οκτώ είδη, συνοδευτικά, αναψυκτικά και επιδόρπια".

Οι πρώτες δοκιμές των ρομπότ-ντελίβερι έγιναν από την εταιρεία Just Eat στο Γκρίνουϊτς του Λονδίνου και σίγουρα κέρδισαν τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων.

Και ποιός ξέρει... ίσως σε μερικά χρόνια φτάσουν και στην Ελλάδα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ