Αστρολογικές προβλέψεις- Απρίλιος 2017: Τι λένε τα ζώδια για τον καθένα σας

Πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση του Άρη, ο ανάδρομος Ερμής αλλά και η Πανσέληνος τον Πασχαλινό Απρίλη;

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινάει για εσάς με θέματα καριέρας να σας απασχολούν και συγχρόνως σας δημιουργείται και μία τάση υπερβολής και άσκοπης άσκησης εξουσίας, κάτι το οποίο μπορεί να μπλοκάρει όλη την εύνοια που μπορεί να έχετε αυτόν τον μήνα, αλλά και να δημιουργηθούν θέματα με ανωτέρους, χωρίς λόγο. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Δία μέχρι τις 9 του μήνα, δημιουργεί θέματα μέσα στην σχέση σας και χρειάζονται άμεση λύση. Αυτό το κλίμα ενισχύεται ακόμη  περισσότερο με την Πανσέληνο στις 11 στον Ζυγό και δεν αφήνει άλλα περιθώρια  για αναβολές! Αυτές τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο θα κριθεί το μέλλον των σχέσεών σας! Εκμεταλλευτείτε τις μέρες μέχρι τις 20 του μήνα για να διαπραγματευτείτε οικονομικά θέματα που σας απασχολούν, αλλά και για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, με κάποια προσοχή βέβαια, γιατί η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις και μπερδέματα! Από τις 21 και μετά που ο Άρης περνάει στους Διδύμους, η καθημερινότητά σας γεμίζει με επαφές, έντονη επικοινωνία, κοντινές αποδράσεις, αλλά και συχνές συναντήσεις με κοντινά πρόσωπα! Συγχρόνως στις 21 του μήνα, περνάει και ο Ερμής στο ζώδιό σας ανάδρομος και σας δίνει την δυνατότητα, να επαναφέρετε θέματα που σας απασχολούσαν, για να τα τακτοποιήσετε! Προσέξτε όμως ο λόγος σας να μην είναι παρορμητικός, γιατί μπορεί να χάσετε κι αυτά που έχετε, αλλά και να εκτεθείτε! Η Νέα Σελήνη στις 26 στον Ταύρο, φέρνει νέες οικονομικές συμφωνίες και ευκαιρίες για να αυξηθούν τα έσοδά σας! 

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι τις 8 του μήνα, έχετε το ελεύθερο να τολμήσετε νέα ξεκινήματα, να προωθήσετε θέματα που μπορεί να σχετίζονται με το εξωτερικό ή αν ετοιμάζεστε για εξετάσεις να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό! Προσοχή όμως στις υπερβολές που μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα…! Αν έχετε στο μυαλό σας ένα μακρινό ταξίδι για τις ημέρες της Λαμπρής, αυτές είναι οι καλύτερες μέρες για να το οργανώσετε!!! Αν και ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι τις 20 του μήνα και θα σας δίνει την ενέργεια και την διάθεση για αποτελεσματική δράση, θα υπάρχουν μικρά διαστήματα που θα νιώθετε έντονη την ανάγκη να αποσυρθείτε και να μείνετε για λίγο μόνοι σας! Ένα από αυτά τα διαστήματα, θα είναι οι μέρες γύρω από την Πανσέληνο στις 11, που θα τονίσει θέματα υγείας, αλλά και καθημερινής εργασίας που μπορεί να σας κουράσουν! Μην το παρακάνετε με το φαγητό και βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας! Θέματα με φίλους θα σας απασχολούν όλον τον μήνα! Δεν αποκλείεται να επιστρέψουν και φίλοι από τα παλιά, αλλά και φιλικές σχέσεις στις οποίες είχατε επενδύσει, τώρα να τελειώσουν! Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας μέχρι τις 20 μπορεί να σας εκθέσει, οπότε προσέξτε τι λέτε και σε ποιον…  από τις 21 και μετά αναθεωρείτε τις απόψεις σας και αναζητάτε μια αγκαλιά για να νιώσετε ασφάλεια! Η Νέα Σελήνη στις 26 στο ζώδιό σας, σας ωθεί σε σημαντικές αποφάσεις και σας δίνει την δυνατότητα να βάλετε πιο γερές βάσεις στην ζωή σας γενικότερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο μήνας ξεκινάει με τα αισθηματικά σας να σας απασχολούν ιδιαίτερα και σας είναι πολύ δύσκολο να κρατήσετε κρυμμένα τα συναισθήματά σας και τα απωθημένα που μπορεί να υπάρχουν σε σχέση με τον σύντροφο σας…. προσπαθήστε να βάλετε, όσο γίνεται, τον εγωισμό στην άκρη και να σκεφτείτε το καλό της σχέσης σας! Η Πανσέληνος στις 11 τονίζει ακόμη περισσότερο αυτό το κλίμα και σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο, ενώ φέρνει εξελίξεις στην σχέση σας που μπορεί να σας ξαφνιάσουν… Σχεδόν όλο τον μήνα καλό θα ήταν να φροντίσετε την κοινωνική σας εικόνα. Η ανάδρομη Αφροδίτη επαναφέρει θέματα που μπορεί να είχαν προκύψει παλιότερα με κάποιον συνεργάτη. Συγχρόνως ο Άρης, αλλά και ο ανάδρομος Ερμής από τον Ταύρο, θα σας δημιουργούν εσωτερική ένταση, αλλά και την ανάγκη να δουλέψετε παρασκηνιακά και να συζητήσετε με άτομα που εμπιστεύεστε, οτιδήποτε σας απασχολεί. Προσέξτε όμως από τις 21 του μήνα και μετά, που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σας, να μην υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σας εκθέσουν… Εκμεταλλευτείτε τις μέρες από 23 και μετά, για να καλυτερέψετε το κλίμα στην σχέση σας με τον σύντροφο ή κάποιον συνεργάτη. Στις 26 με τη Νέα Σελήνη στον 12ο ηλιακό σας οίκο, φαίνεται να κλείνεστε για λίγο στον εαυτό σας, ώστε να αποφασίσετε σημαντικές αλλαγές, ξεκινώντας από τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που ξεκινάει με τα επαγγελματικά να σας απασχολούν ιδιαίτερα! Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 9 και της Αφροδίτης από τις 3, φαίνεται ότι επαναφέρει στο προσκήνιο ένα μακροχρόνιο σχέδιο που είχατε καιρό στο μυαλό σας, το οποίο θα σας δώσει την δυνατότητα να τολμήσετε κάτι καινούριο και να ανανεωθείτε! Τις μέρες όμως γύρω από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 11, θα πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες, ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο από τις 16 μέχρι τις 18, αλλά και το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο 22 με 26, σας δίνουν την δυνατότητα να βελτιώσετε τις συνθήκες της καθημερινής σας εργασίας και να κερδίσετε την εύνοια των ανωτέρων σας, τακτοποιώντας θέματα που εδώ και καιρό, έμεναν άλυτα! Σχεδόν όλον τον μήνα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας, αλλά και με τον τρόπο που διεκδικείτε την ελευθερία σας μέσα στις προσωπικές σχέσεις. Δεν είναι καλή εποχή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να τολμήσετε νέα ξεκινήματα, κυρίως συναισθηματικού χαρακτήρα! Η Νέα Σελήνη στις 26, σας δίνει την ευκαιρία να υποδεχθείτε νέους φίλους στην ζωή σας και να βάλετε νέους στόχους! Αν είχε δημιουργηθεί ρήγμα σε κάποια φιλική σας σχέση, είναι οι καλύτερες μέρες για να ξαναβρείτε και να βάλετε την σχέση σας σε νέες βάσεις! 

ΛΕΩΝ

Τουλάχιστον μέχρι τις 20 του μήνα, θα έχετε έντονες συζητήσεις σχετικές με την καριέρα σας, οι οποίες θα μπορούν εύκολα να σας μπερδέψουν και να σας εκθέσουν, ενώ κάποιες στιγμές θα νιώθετε πολύ έντονα ότι τα άτομα γύρω σας, δημιουργούν καταστάσεις μόνο και μόνο για σας προκαλέσουν και να δουν τα όριά σας… Η πανσέληνος στις 11 του μήνα κάνει τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα πιο έντονο, γι αυτό αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για αλλαγές ή νέα ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε! Ένα νομικό θέμα ή κάποιο θέμα που σχετίζεται με το εξωτερικό, μπορεί να σας κουράσει ή να αναβληθεί. Μέχρι τις 24 του μήνα, οι συναισθηματικές σας σχέσεις σας προβληματίζουν και συνειδητοποιείτε ότι έχετε μέσα σας πολλά θέματα που δεν σας ευχαριστούν σε αυτές, αλλά δυσκολεύεστε να τα εκφράσετε χωρίς να πληγωθεί κάποιος! Διαχειριστείτε σωστά οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους. Εκμεταλλευτείτε τη νέα θέση του Άρη από τις 21 και μετά για να βάλετε νέους στόχους! Η Νέα Σελήνη στις 26, σας δίνει την δυνατότητα να επανεξετάσετε θέματα που αφορούν στην καριέρα σας, αλλά και να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την κοινωνική σας εικόνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρώτο μισό του μήνα, είναι καλό να φροντίσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Μπορείτε να επωφεληθείτε από μια νέα οικονομική συμφωνία, η οποία μπορεί να σχετίζεται και με το εξωτερικό ή με κάτι εντελώς καινούργιο. Η Πανσέληνος στις 11 κάνει ακόμη πιο έντονους τους προβληματισμούς σας σχετικά με τα οικονομικά. Αποφύγετε τα δανεικά και μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να νιώσει ανασφάλεια. Σχεδόν όλον τον μήνα, πρέπει να προσέχετε την σχέση με τον σύντροφο και να μην δημιουργείτε θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Αν σας απασχολεί κάτι, καλό είναι να το συζητήσετε ήρεμα μαζί του. Αποφύγετε συναισθηματικά πισωγυρίσματα, τα οποία αργότερα θα σας εκθέσουν. Ο Άρης μέχρι τις 20 του μήνα, σας δίνει την δυνατότητα να σχεδιάσετε κάποιο μακρινό ταξίδι, να υιοθετήσετε καινούργιες συνήθειες που θα σας ανανεώσουν, να τακτοποιήσετε νομικά θέματα ή υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό! Από τις 21 και μετά ξεκινάει μια περίοδος που θα υπάρχει έντονη επαγγελματική δραστηριότητα, αλλά και διαφωνίες με άτομα μέσα στον χώρο της δουλειάς. Η Νέα Σελήνη στις 26 δημιουργεί τις ευνοϊκότερες συνθήκες, αν έχετε στα σχέδιά σας μια σημαντική αλλαγή ή κάποιο ταξίδι που θα σας ανανεώσει. Αν ετοιμάζεστε για εξετάσεις, είναι οι καλύτερες μέρες για να πάρετε σημαντικές πληροφορίες που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία!
 

ΖΥΓΟΣ

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τον σύντροφο σας απασχολούν το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Κυρίως από τις 21 και μετά που ο Ερμής θα βρίσκεται απέναντί σας ανάδρομος, είναι η εποχή που θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε μέσα στις σχέσεις και κατά πόσο αυτές σας ικανοποιούν. Ήδη το έδαφος θα έχει προετοιμαστεί από την Πανσέληνο στις 11, η οποία σας αναγκάζει να διαχωρίσετε την θέση σας και να δείτε, όσο μπορείτε , πιο ξεκάθαρα και αντικειμενικά τις σχέσεις σας! Μέχρι τις 20 του μήνα, υποθέσεις που σχετίζονται με δάνεια, τράπεζες και γενικά με οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι σε τρίτους, θα σας προβληματίζουν. Ευτυχώς με τη  Νέα Σελήνη στις 26, κάτι καλό φαίνεται να γίνεται και να σας δίνει την δυνατότητα να τακτοποιήσετε ευκολότερα, τέτοια θέματα. Μια οικονομική συμφωνία είναι πιθανή. Σχεδόν όλο τον μήνα, θα πρέπει να αποφεύγετε υπερβολές στο φαγητό, αλλά και να βρίσκετε τρόπους να ξεκουράζεστε. Ο τρόπος που επικοινωνείτε μπορεί να γίνει λίγο πιο σκληρός με τα άτομα της καθημερινότητάς σας, γιατί τώρα κουράζεστε ευκολότερα! Σε θέματα υγείας μην είστε απόλυτοι. Δοκιμάστε και εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φροντίστε την υγεία σας και μην αφήνετε διαφωνίες με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες να σας χαλούν την διάθεση. Επικοινωνείτε ξεκάθαρα με τους συνεργάτες, γιατί ξέρετε ακριβώς τι θέλετε. Με την Πανσέληνο όμως στις 11, υπάρχει η περίπτωση να κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας και πράγματα που πριν δεν σας ενοχλούσαν, τώρα να σας φαίνονται ανυπέρβλητα εμπόδια. Συγχρόνως με αυτή την πανσέληνο, φροντίστε την υγεία σας και αποφύγετε κρυολογήματα. 16 με 22 του μήνα δείτε κάποιο επαγγελματικό όνειρό σας να παίρνει σάρκα και οστά! Η Αφροδίτη στους Ιχθύες, κυρίως το διάστημα μετά τις 15 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία, θα σας ευνοήσει και αυτή για να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια! Μέχρι τις 15 όμως, αποφύγετε συναισθηματικά πισωγυρίσματα… Η νέα θέση του  Άρη από τις 21 και μετά, σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου, όπου από την μία ασχολείστε έντονα με οικονομικά θέματα και από την άλλη, εξωτερικές καταστάσεις σας αναγκάζουν να καταπιέσετε συναισθήματα. Δείτε το σαν μία ευκαιρία να μάθετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας και να εξελιχθείτε. Όλη αυτή η διαδικασία, θα σας δώσει την δυνατότητα να βγείτε πιο δυνατοί όταν ο Άρης θα αλλάξει ζώδιο ώστε να είστε έτοιμοι για νέα σημαντικά ξεκινήματα!!! Η Νέα Σελήνη στις 26 σας επιτρέπει να βάλετε την σχέση με τον σύντροφο σε νέες βάσεις, αλλά και να ξεκινήσετε μια νέα σημαντική συνεργασία! 

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Από τις 4 μέχρι τις 8 του μήνα δώστε τον καλύτερό σας εαυτό στην δουλειά και σύντομα θα ανταμειφθείτε!!! Μην αποφασίσετε οικονομικές επενδύσεις στην αρχή του μήνα. Απλά δουλέψτε και ασχοληθείτε με το οικονομικό κομμάτι αργότερα! Άλλωστε και η Πανσέληνος σας προτρέπει να αποφύγετε παρορμητικά, επενδυτικά σχέδια… Η Αφροδίτη ανάδρομη στο κομμάτι της οικογένειας, επαναφέρει θέματα που σας απασχολούσαν και παλιότερα, αλλά δυστυχώς το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο για να τακτοποιηθούν… έτσι οι προβληματισμοί παραμένουν και ίσως αυτές τις μέρες να νιώσετε μικρούς περιορισμούς… Μέχρι τις 20 του μήνα θα έχετε πολλή ενέργεια για να διαχειριστείτε την καθημερινότητά σας, αρκεί να μην το παρακάνετε. Η υπερκόπωση παραμονεύει… βρείτε τρόπους να εκτονώνεστε και χρόνο να ξεκουράζεστε! Προσέξτε κρυολογήματα, κυρίως στον λαιμό. Το δεύτερο μισό του μήνα, μπορείτε να γίνετε περισσότερο δημιουργικοί, αλλά και ερωτικοί! Αν στα σχέδιά σας ήταν ένας απόγονος, τώρα με τον ανάδρομο Ερμή, το θέμα επανέρχεται και ίσως είναι η ώρα να πάρετε την μεγάλη απόφαση!!! Από την άλλη, αν δουλεύετε πάνω σε ένα δημιουργικό σχέδιο εδώ και καιρό, μια ξαφνική ευκαιρία, μπορεί να το αναδείξει, αρκεί κι εσείς να είστε ξεκάθαροι με το τι θέλετε. Η Νέα Σελήνη ενισχύει ακόμη περισσότερο αυτή την διάθεση, αφού σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή στον χώρο της δουλειάς, αλλά και να καλυτερέψετε την υγεία σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης και αυτόν τον μήνα, συνεχίζει να σας κάνει δημιουργικούς και να σας δίνει ευκαιρίες για να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 20 στον Ταύρο, μπορεί να φέρει πληροφορίες που αφορούν σε κάποια παλιά σας σχέση. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια. Η Πανσέληνος δημιουργεί διλήμματα ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Θέματα δουλειάς, μπορεί να σας κρατήσουν μακριά από την οικογένεια ενώ σας χρειάζεται ή μπορεί να αφήσετε στην μέση δουλειές του σπιτιού, προκειμένου να τακτοποιήσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες! Η Αφροδίτη σχεδόν όλο τον μήνα, μπορεί να «θολώσει» τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και ίσως δημιουργήσει και παρεξηγήσεις με κοντινά σας πρόσωπα, που θα σας στοιχίσουν και ψυχολογικά… Η οικογένεια το δεύτερο μισό του μήνα, είναι δίπλα σας και σας στηρίζει, με αποτέλεσμα να υπάρχουν στιγμές που να νιώθετε παραπάνω ασφάλεια και ηρεμία. Η Νέα Σελήνη στις 26 του μήνα, φέρνει μια νέα αρχή σε μια ερωτική σχέση, ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον ή ακόμη και την απόκτηση ενός απογόνου. Αν είστε καλλιτέχνες ή δουλεύετε πάνω σε κάποιο δημιουργικό σχέδιο, είναι οι καλύτερες μέρες για να το προωθήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ασυνεννοησία και οι παρεξηγήσεις με τα άτομα της οικογένειας, δεν θα λείπουν αυτόν τον μήνα.. Κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα αισθάνεστε ότι δυσκολεύεστε να ξεκινήσετε πράγματα και ότι η ελευθερία σας είναι περιορισμένη! Με την Πανσέληνο όμως στις 11 του μήνα, μπορείτε να δείτε αυτή την αίσθηση να αλλάζει και να εμφανίζονται ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένετε. Προσπαθήστε με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Κριό από τις 21 και μετά, να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται  στον τρόπο που επικοινωνείτε, για να αποφύγετε παρεξηγήσεις και λάθη. Αναβάλλετε συζητήσεις με τα οικογενειακά πρόσωπα 19 και 20 του μήνα. Με σωστή διαχείριση του λόγου , μπορείτε να δείτε 22 με 26, ένα μακροχρόνιο σχέδιο να υλοποιείται και να γίνεται κομμάτι της ζωής σας, μέσα από μια ξαφνική συζήτηση ή συνάντηση που δεν την περιμένατε! Η Νέα Σελήνη σας ωθεί στις 26 να ασχοληθείτε με την οικογένεια και χωρίς εγωισμό να συζητήσετε, ώστε οι σχέσεις σας να αποκτήσουν ισορροπία και αρμονία. Με τη νέα θέση του Άρη από τις 21 και μετά, γίνεστε πιο ερωτικοί και πολύ πολύ δημιουργικοί. Ασχολείστε πολύ με τα παιδιά και ο χρόνος μαζί τους σας αναζωογονεί!

ΙΧΘΥΣ

Ο μήνας χαρακτηρίζεται από την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας! Ο τρόπος που βλέπετε τα πράγματα, κυρίως στις συναισθηματικές σας σχέσεις, δεν είναι ξεκάθαρος και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αναπολήσετε παλιές αγάπες και να μετανιώσετε για τον τρόπο που φερθήκατε στις καινούργιες! Από τις 15 και μετά που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, θα αρχίσουν σιγά σιγά οι καταστάσεις να ξεκαθαρίζουν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μπορείτε να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα! Η Πανσέληνος βγάζει στην επιφάνεια μυστικά και καταπιεσμένα συναισθήματα και δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες να αποκαλυφθεί μια παράνομη σχέση. Φροντίστε όλον τον μήνα την κοινωνική σας εικόνα! Μέχρι τις 20 έχετε συχνές επαφές και συζητήσεις με ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια. Από τις 21 και μετά φροντίστε να είστε ξεκάθαροι σε οικονομικά θέματα και αποφύγετε σπατάλες, ενώ η νέα θέση του Άρη από τις 21 στους Διδύμους δημιουργεί μεγάλη κινητικότητα στον χώρο του σπιτιού. Μπορεί να αποφασίσετε μια ανακαίνιση. Αποφύγετε τις εντάσεις με τα οικογενειακά πρόσωπα, γιατί μόνο χαμένοι θα βγείτε!

Από astrologos.gr
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ