Αθηνά Ωνάση- Αλβάρο ντε Μιράντα: φιλιά & πάθος - Μοναδικό φώτο- άλμπουμ ενός έρωτα με άδοξο και μπανάλ τέλος

Μπορεί ο έρωτας της μοναδικής κληρονόμου της πλουσιότερης και διασημότερης Ελληνικής οικογένειας να έληξε άδοξα -όπως σχεδόν κάθε ευτυχισμένη φάση στην ζωή των Ωνάση - αλλά υπήρξαν και στιγμές που η Αθηνά ήταν χαρούμενη στο πλάι του Ντόντα της.

Ο κατά 12 χρόνια μεγαλύτερος της πρώτος , μοναδικός (;) αλλά σίγουρα μεγάλος έρωτας της ζωής της ο Βραζιλιάνος ιππότης της  Alvaro Alfonso del Miranda την κατέκτησε στα 17 της.

Ηταν ο μέντορας της σε όλους τους τομείς και ο ανθρωπος που μαζί του έζησε την τρυφερότητα που στερήθηκε απο την πρόωρα και τραγικά χαμένη μητέρα της Χριστίνα αλλά και από την αμφιλεγόμενη πατρική φυσιογνωμία - Τιερρύ Ρουσέλ.

Το κοινό πάθος για τα άλογα και η ανύπαρκτη οικογένεια της , η απέχθεια της για τηνΕλλάδα και τον Σκορπιό του μεγιστάνα παπούτης την " εστειλαν" εύκολα να κάνει την Βραζιλία δεύτερη πατρίδα της ίσως και μοναδική.

Εκεί παντρεύτηκε τον ανδρα της ζωής της και εκεί έζησε φαινομενικά 11 ωραία χρόνια στο πλάι του.

Το παραμύθι των Ωνάσηδων όμως έχει μόνο κακό τέλος .

Το unhappy end γράφτηκε στην βίλα του ζεύγους στην Φλόριντα όπου ο Doda εκανε ερωτα με άλλη γυναίκα μπροστά στα μάτια των σωματοφυλάκων της χρυσής κληρονόμου .

 Το τέλος που εδωσε η μικρή Αθηνά ήταν το σκληρό τέλος μίας γνήσιας Ωνάση : διαζύγιο στον αχόρταγο και αχάριστο Ολυμπιονίκη Βραζιλιάνο .

Σήμερα το eirinika φιλοξενεί τα πιό ζεστά στιγμιότυπα αυτής της σχέσης.

Με μιά προσεκτική ματιά θα διαπιστώσετε ότι ο έρωτας και η αφοσίωση ήταν σίγουρα μεγαλύτερος απο την πλευρά της Ελληνίδας δισεκατομμυριούχου που η μοίρα ή η κατάρα των Ωνάση δεν φαίνεται να αφησε ανέγγιχτη. 

 

Ειρήνη Νικολοπούλου