Ο Δημήτρης Σειρηνάκης των ερωτικών ταινιών αναλαμβάνει Πρόεδρος της Ομοσπονδιάς Πυγμάχων

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης θα είναι ο νέος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πυγμαχίας . 

Ο γνωστός από την επιχειρηματική του  δραστηριότητα  στις παραγωγές ταινιών ερωτικού περιεχομένου έχει παρελθόν με την πυγμαχία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας) αναλαμβάνει πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικής Πυγμαχίας:

"Στην ηλικία των 17 γράφτηκα στον Εθνικό. Τότε η πυγμαχία δεν υπήρχε στα γυμναστήρια. Εμεινα για κάποια χρόνια εκεί, στη συνέχεια όμως τα παράτησα λόγω σπουδών και μετά δουλειάς.

Δεν έβγαιναν τα ωράρια. Ποτέ όμως δεν άφησα τελείως την πυγμαχία", εξηγεί ο Δημήτρης Σειρηνάκης, ο οποίος τονίζει πως αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση της Ομοσπονδίας, ενώ δεν ζήτησε ανταλλάγματα.

Μετά την αναγέννηση της εγχώριας βιομηχανίας παραγωγής αισθησιακών ταινιών στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας, ο επιχειρηματίας θα επιχειρήσει να αναβαθμίσει το επίπεδο της ελληνικής πυγμαχίας που, αν και Ολυμπιακό αγώνισμα, βαριαναστενάζει στα ρινγκ λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων, όπως άλλωστε συμβαίνει σε πολλά αθλήματα.

Εκτός από πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικής Πυγμαχίας αναλαμβάνει, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΟΠ, πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κανονισμών, πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων και έφορος Εθνικών Ομάδων.

«Μου το πρότεινε η ΕΟΠ και το αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά και χωρίς να ζητήσω ανταλλάγματα. Ήθελαν να βρουν έναν άνθρωπο αμερόληπτο, χωρίς να επιδιώκει το προσωπικό όφελος και να γνωρίζει το άθλημα.

Έχω αποδείξει το ποιος είμαι και πραγματικά με τιμά η πρότασή τους» αναφέρει ο επιχειρηματίας στο «Έθνος της Κυριακής» αποκαλύπτοντας πως δεν ζήτησε ανταλλάγματα, αλλά έθεσε τους όρους του.

«Δεν ζήτησα και δεν θέλω κανέναν μισθό, ωστόσο εάν αυτό γίνει θέλω τα χρήματα να διατεθούν είτε για να καλυφθούν οι ανάγκες των Ελλήνων πυγμάχων ή το ποσό να δοθεί σε συλλόγους προστασίας και υποστήριξης σπαστικών παιδιών».

Οι περισσότεροι γνωρίζουν τον Δημήτρη Σειρηνάκη ως τον Ελληνα παραγωγό αισθησιακών ταινιών, ωστόσο στον κόσμο της πυγμαχίας είναι γνωστός από τα εφηβικά χρόνια του.

«Η Sirina δεν θα είναι χορηγός και όλο αυτό δεν το κάνω για να προωθήσω τη Sirina. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να προωθήσω την εταιρεία, όπως και το έχω κάνει.

Δεν έχω λόγο να διαφημίσω την εταιρεία ή τον εαυτό μου. Είμαι επιχειρηματίας, δεν έχω βιοποριστικό πρόβλημα.

Ασχολούμαι χρόνια με το άθλημα. Βοηθάω χρόνια αθλητές χωρίς να το διαφημίζω.

Έρχονταν σύλλογοι και μας ζητούσαν βοήθεια για να καλύψουμε έξοδα αθλητών για τις αποστολές τους στο εξωτερικό.

Δεν έδωσα ποτέ λεφτά από το ταμείο της εταιρείας ώστε η χορηγία να εκπίπτει για φορολογικούς λόγους, αλλά από την τσέπη μου.

Με ξέρουν στον χώρο της πυγμαχίας και στη ζωή μου έχω πετύχει αυτό που θέλω.

Δεν έχω να αποδείξω κάτι, ούτε ανέλαβα τα συγκεκριμένα καθήκοντα για να πάρω κάποια επιχορήγηση από το κράτος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΟΠ:

«Η Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, στα πλαίσια της πολιτικής της για την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος της Πυγμαχίας, ανακοινώνει τον ορισμό του επιχειρηματία και πρώην πυγμάχου κ. Σειρηνάκη Δημήτρη  ως

 α) Πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικής Πυγμαχίας,

β) Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων & Κανονισμών,  

γ) Πρόεδρο της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων και δ) Έφορο Εθνικών Ομάδων, ο οποίος σε συνεργασία με το Δ.Σ. και ειδικότερα με την Τεχνική Επιτροπή, αναλαμβάνει τα καθήκοντα για τον σχεδιασμό, την οργάνωση και τέλεση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, την υποστήριξη των Εθνικών Ομάδων, την αξιολόγηση και σύνθεση των Ελληνικών αποστολών στις Διεθνείς διοργανώσεις, την συγκρότηση της επαγγελματικής πυγμαχίας σε Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο, καθώς και την εκπροσώπηση της Ομοσπονδίας  στις Δημόσιες σχέσεις της.

 «Με τη βεβαιότητα ότι θα ενεργήσετε ευσυνείδητα, ανιδιοτελώς και με βασικό κίνητρο την αγάπη σας για το άθλημα της Πυγμαχίας, το Διοικητικό Συμβούλιο σας καλωσορίζει στη Διοικητική δομή της Ομοσπονδίας, σας εύχεται καλή επιτυχία και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη και βοήθεια στο έργο σας», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π., κ. Γαζής.   

«Είναι πραγματικά ιδιαίτερη τιμή για εμένα και σας ευχαριστώ που μου δίνετε τη δυνατότητα να προσφέρω και εγώ με τη σειρά μου σε ένα άθλημα που έχω υπηρετήσει , που αγαπώ και που μου έχει προσφέρει και αυτό τόσα πολλά.», απάντησε ο κ. Σειρηνάκης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ