Ξανά στα γήπεδα ο ποδοσφαιριστής που τεμάχισε την ερωμένη του και την τάισε στα ροτβάιλερ

Η πρόωρη αποφυλάκιση και η επιστροφή του στα γήπεδα του δολοφόνου ποδοσφαιριστή της ερωμένης του προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στη Βραζιλία.

Ο βραζιλιάνος Bruno Fernandes de Souza που οργάνωσε τη δολοφονία της ερωμένης του, Eliza Samudio το 2010, είχε καταδικαστεί σε 22 χρόνια κάθειρξη.

Η Eliza Samudio εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 9 Ιουλίου το 2010, ενώ μήνες πριν ισχυριζόταν πως κυοφορούσε το παιδί του Bruno. 

Εκείνος είχε αρνηθεί την πατρότητα, καθώς εκείνη την περίοδο ήταν παντρεμένος. 

Έτσι, όταν εκείνη γέννησε, κατέθεσε μήνυση εναντίον του, ενώ μια ημέρα μετά την εξαφάνισή της, το παιδί βρέθηκε στην κατοικία του Souza.

Το εξωφρενικό στην όλη υπόθεση είναι ότι αφού σκότωσε την ερωμένη του, τεμάχισε την σορό της και την έδωσε για τροφή στα ροτβάιλέρ του.

 

Σήμερα ο Bruno αποφυλακίστηκε πρόωρα και επιστρέφει στα γήπεδα συνεχίζοντας την καριέρα του.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν είναι "κακό παιδί", αν και η υπόθεσή του έχει ξεσηκώσει κύματα οργής στη Βραζιλία.

«Ό,τι έγινε έγινε. Έκανα ένα λάθος, ένα σοβαρό λάθος, αλλά λάθη γίνονται στη ζωή - δεν είμαι κακό παιδί», δηλώνει ο 32χρονος σήμερα ποδοσφαιριστής, όπως γράφει η βρετανική Guardian

 

Σύμφωνα με τον ίδιο, «οι άνθρωποι προσπάθησαν να θάψουν το όνειρό μου εξαιτίας ενός λάθους, αλλά ζήτησα συγχώρεση από το Θεό, οπότε συνεχίζω την καριέρα μου».

Ο Souza αποφυλακίστηκε έπειτα από δικαστική εντολή, έχοντας εκτίσει μόλις έξι χρόνια και επτά μήνες, λιγότερο δηλαδή από το ένα τρίτο της συνολικής ποινής του. 

Ένα μήνα αργότερα, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη βραζιλιάνικη ομάδα Boa Esporte, προκαλώντας την οργή φεμινιστικών οργανώσεων και όχι μόνο.

Για τον ιδιοκτήτης της ομάδας Rafael Gois Silva Xavier, ο τερματοφύλακας «κρίθηκε ένοχος, εξέτισε την ποινή του και τώρα αποφυλακίστηκε από τους δικαστές». 

«Του αξίζει άλλη μια ευκαιρία», τόνισε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ