Πανέμορφη Ασιάτισσα ξεφτιλίζει 1000 άντρες αναρτώντας όλα μαζί τα σεξιστικά τους μηνύματα

Η Ασιάτισσα Mia Matsumiya, μην αντέχοντας άλλο τα σεξιστικά μηνύματα που λάμβανε καθημερινά από χρήστες των social media αποφάσισε να τα δημοσιεύσει όλα στο instagram.

Η Mia ξεκίνησε να αρχειοθετεί τα screenshot των μηνυμάτων που λάμβανε και μέσα σε μία δεκαετία συγκέντρωσε περισσότερα από 1000 μηνύματα.

Τον περασμένο μήνα αποφάσισε να τα δημοσιεύσει διότι, όπως ανέφερε στο Buzzfeed, δεν της αξίζει τέτοια συμπεριφορά, ούτε όμως και στις υπόλοιπες γυναικές.

«Αποφάσισα να κάνω κάτι γι' αυτό και έτσι άνοιξα λογαριασμό στο Instagram». 

Ο λογαριασμός της Matsumiya, @perv_magnet, πλέον έχει περισσότερους από 62,5 χιλιάδες followers.

Η Mia ξεκίνησε να λαμβάνει μηνύματα από περίεργους, φετιχιστές ακόμη και επικίνδυνους άντρες στις αρχές του 2000, όταν ζούσε στη Νέα Υόρκη.

Εκείνη την περίοδο έπαιζε σε ροκ συγκροτήματα και διατηρούσε προσωπικό blog. 

Με την πάροδο του χρόνου, τα σχόλια μεταφέρθηκαν από το MySpace στο Facebook και το Instagram, με το περιεχόμενό τους να κλιμακώνεται και από σχετικά σιχαμερό να γίνεται προσβλητικό. 

Η Matsumiya έχει δεχθεί προσφορές για την πώληση φορεμένων εσωρούχων της, έχει λάβει αναλυτικές περιγραφές των σεξουαλικών φαντασιώσεων των αποστολέων και απειλές από έναν άνδρα, που αργότερα συνελήφθη, επειδή παρακολουθούσε εμμονικά μια άλλη γυναίκα. 

Σε κάποια στιγμή, η Αστυνομία τη συμβούλευσε να σταματήσει να γράφει στο blog της, όταν έλαβε στα εισερχόμενα μηνύματα μια απειλή κατά της ζωής της.

Τα σχόλια στον λογαριασμό της στο instagram συνοδεύονται πλέον από ενθαρρυντικά μηνύματα άλλων γυναικών, οι οποίες αναφέρουν ότι έχουν βιώσει παρόμοιες εμπειρίες και έχουν δεχθεί διαδικτυακή παρενόχληση. 

Κάποιοι άνδρες έχουν ζητήσει συγγνώμη και της έχουν ζητήσει να μην δημοσιεύσει παλαιότερα μηνύματά τους. 

Όμως η Matsumiya τονίζει ότι αυτό που κάνει δεν είναι μια αποστολή προσωπικής εκδίκησης.

Ο στόχος της είναι να καταδείξει την ταπείνωση στην οποία υποβάλλονται όλες οι γυναίκες στο Ίντερνετ.

 

«Με αυτά τα μηνύματα θέλω να δείξω όλα τα τρελά, φριχτά και απαράδεκτα πράγματα που λαμβάνουν οι γυναίκες στο Διαδίκτυο», αναφέρει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ