Ουίλιαμ και Κέιτ στο Παρίσι: Ξέχασαν το ξανθό μανεκέν του άτακτου - Glamorous εμφανίσεις η Πριγκίπισσα

Κατέπληξε το Παρίσι μία Βρετανίδα! 

Η όμορφη και χαμογελαστή σύζυγος του Πρίγκιπα & διαδόχου του θρόνου της Βρεταννίας William η Δούκισσα του Cambridge Kate, εμφανίστηκε λαμπερή και υπέρκομψη στο πλάι του.

Τίποτε δεν σκίαζε το πρόσωπο της ουτε κάν το hi-5 που έκανε ο άντρας της με την ξανθιά, προκλητική Αυστραλέζα στο Verbier κατά την διάρκεια του διαβόητου περασμένου     σαββατοκύριακου. 

Η Kate φορούσε μία τουαλέτα Jenny Packham ενώ νωρίτερα εμφανίστηκε με AlexanderMacQueen μαύρο φουστάνι και Walker πράσινο πλατό   

Όπως έδειξε ο φακός των paparazzi ο συνήθως ήρεμος διάδοχος έφυγε μόνος του ενα weekend με τους φίλους του και το καταδιασκέδασε με την παρέα και αιθέριων υπάρξεων προκαλώντας αρνητικά δημοσιεύματα και πλήθος κουτσομπολιά στα social media . 

Θερμή υποδοχή επιφύλαξε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ που έκανε δεκτούς τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ στο πλαίσιο της διήμερης επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιούν στο Παρίσι.

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη του Ουίλιαμ στο Παρίσι αφότου η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, σκοτώθηκε μαζί με τον σύντροφό της Ντόντι αλ Φαγιέντ σε τροχαίο δυστύχημα στη γαλλική πρωτεύουσα τον Αύγουστο του 1997.

Ο Βρετανός πρίγκιπας και η σύζυγός του στάθηκαν χαμογελαστοί στο πλευρό του Γάλλου προέδρου κατά την υποδοχή τους στο Μέγαρο των Ηλυσίων, όπου συζήτησαν θέματα όπως ο πόλεμος στη Συρία και η μάχη εναντίον της τρομοκρατίας, όπως επίσης τις γαλλοβρετανικές σχέσεις, σύμφωνα με μια πηγή από το προεδρικό περιβάλλον.

Επιβεβαιώνοντας τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών, ο Ουίλιαμ δήλωσε αργότερα σε μια δεξίωση στη βρετανική πρεσβεία.

 

ΕΝ

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

 

Διαβάστε επίσης: 

Βίντεο: Η στιγμή που ο Πρίγκιπας & διάδοχος Ουίλιαμ χορεύει στην πίστα μόνος είναι η αλήθεια

 

Φωτό! Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ με 24χρονο μοντέλο διασκεδάζει στα χιόνια χωρίς την Κέιτ

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ