Βίντεο: Η στιγμή που ο Πρίγκιπας & διάδοχος Ουίλιαμ χορεύει στην πίστα μόνος είναι η αλήθεια

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ βρίσκεται στο επίκεντρο της συζήτησης στη Βρετανία για πολλούς λόγους: 

Γιατί δεν παραβρέθηκε στην τελετή στο Αββαείο του Γουεστμίνιστερ μαζί με τη γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ και σχεδόν όλη τη βασιλική οικογένεια, γιατί πήγε μόνος του ταξίδι αναψυχής στο θέρετρο Βερμπιέ στις Άλπεις και γιατί χορεύει σαν… 50αρης!


Ένα video που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail
δείχνει τον μελλοντικό Βασιλιά της Βρετανίας να ξεδιπλώνει το… ταλέντο του στην πίστα και να χορεύει στο κλαμπ Farinet μαζί με την παρέα του και υπό τους ήχους του τραγουδιού I Got 5 On It, από το hip hop ντουέτο Luniz.


Το… ξεσάλωμα του Γουίλιαμ, που έπινε μπύρες και χόρευε στις Άλπεις, ήρθε μια μέρα πριν από την τελετή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας, στην οποία δίνεται από τη βασιλική οικογένεια ιδιαίτερη βαρύτητα και γι’ αυτό η απουσία του ανθρώπου που κάποτε θα καθίσει στο θρόνο της Βρετανίας συζητήθηκε πολύ. Και συζητήθηκε περισσότερο μετά τις αποκαλύψεις για το ταξίδι αναψυχής στις Άλπεις.

Στο φως της δημοσιότητας άλλωστε έχουν έρθει και φωτογραφίες του Γουίλιαμ να πίνει μπύρες και να κάνει σκι με φίλους του, ανάμεσά τους ο ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων Guy Pelly και ο 24χρονο μοντέλο από την Αυστραλία Σόφι Τέιλορ.

 

Διαβάστε επίσης: Φωτό! Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ με 24χρονο μοντέλο διασκεδάζει στα χιόνια χωρίς την Κέιτ

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ