Όσκαρ 2017: Τι φόρεσαν οι σταρς στη σκηνή, ποιες κακοντύθηκαν & η Μόνικα Λεβίνσκι ποζάρει σαν μπουμπού - Φώτο

Η «τροπαιούχος» Έμα Στόουν έβγαλε... ασπροπρόσωπη όλη τη σόουμπιζ που πάτησε το πόδι της στο κόκκινο χαλί των φετινών Όσκαρ, με την ενδυματολογική της επιλογή.

 Δυστυχώς, οι τουαλέτες που περπάτησαν για να φτάσουν... στο ποθητό αγαλματίδιο είναι κατώτερες των περιστάσεων, όπως θα δείτε και μόνοι σας!

Εκεί που θα έπρεπε να υπερισχύσει η λάμψη, με την κρεμ ντε λα κρεμ της υψηλής ραπτικής, επικράτησε η έλλειψη έμπνευσης, το κιτς στοιχείο, η αδιάφορη γραμμή τουαλέτας με παλιομοδίτικα πατρόν και χρώματα που δεν σε κερδίζουν στο μάτι. 

Η safe και παιχνιδιάρικη επιλογή της Έμα Στόουν, της πρωταγωνίστριας του «La la Land», ένα κρεμ -χρυσό φόρεμα τσάρλεστον ανέδειξε τη νεότητα και τη φρεσκάδα της νεαρής ταλαντούχας ηθοποιού.  

Παλιομοδίτικα τα σύνολα της Χάιντι Κλουμ και Σοφία Βεργκάρα έως και αδιάφορα. Η Κέιτι Πέρι πάλι, το τερμάτισε με ένα φόρεμα με πολλά σκισίματα που θύμιζε απόκριες. 

Με το στόμα ανοιχτό μας άφησε η επιλογή της... κάποτε σέξι Σκάρλετ Γιόχανσον. Ένα φόρεμα λιλά που δεν περιγράφεται. Όχι μόνο δεν την κολάκευε, αλλά τις πρόσθετε κιλά.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες εδώ - dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ