Ποια είναι τα 6 μυστικά αδυνατίσματος της Gisele; Ακολουθήστε την Βραζιλιάνα σουπερ σταρ, αυτή ξέρει

Η Gisele είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο και όχι άδικα. Υπήρξε πρώην Άγγελος της Victoria’s Secret και ήταν εκείνη που άνοιξε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία.

Το σώμα της αποτελεί άπιαστο όνειρο για πολλές γυναίκες. Διαθέτει υπέροχα ψηλόλιγνα πόδια, γραμμωμένους κοιλιακούς, επίπεδη κοιλιά και υπέροχους γλουτούς.

 

 Ποια είναι τα 6 μυστικά αδυνατίσματος που ακολουθεί για να διατηρεί αυτό το υπέροχο κορμί;

 

Αν και δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνουμε σαν αυτή, η Gisele μας παρουσιάζει τις δικές της διατροφικές συνήθειες και το πως αυτή καταφέρνει να διατηρεί το σώμα της συνεχώς όμορφο και καλογυμνασμένο.

 

Το θρεπτικό πρωινό αποτελεί σημαντικό ξεκίνημα για την μέρα σας

Το μυστικό για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού σας και την ώθηση που χρειάζεται ο οργανισμός σας για την απώλεια βάρους είναι το καλό πρωινό. Όχι μόνο ξυπνάει τον οργανισμό από τον ύπνο, αλλά ενισχύει τις καύσεις που θα κάνει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ένα ακόμη από τα μυστικά αδυνατίσματος του διάσημου μοντέλου. Η Gisele ξεκινάει την ημέρα της στις 6 το πρωί πίνοντας ένα ποτήρι χλιαρό νερό με χυμό λεμονιού. Αυτό εξισορροπεί τα αλκαλικά επίπεδα του σώματος της και ωθεί το πεπτικό σύστημα στο να λειτουργήσει σωστά. Στη συνέχεια πίνει ένα smoothie βιταμινών και αντιοξειδωτικών με οργανικά φρούτα και λαχανικά, για να ενυδατώσει το σώμα της και να βοηθήσει τον μεταβολισμό της να κάνει περισσότερες καύσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως το νερό ενισχύει τον μεταβολισμό μας.

 

Λίγο αργότερα απολαμβάνει το brunch της που περιλαμβάνει αυγά, φρέσκα φρούτα, ψωμί χωρίς γλουτένη, βούτυρο καρύδας και αβοκάντο. Ενώ τα Σαββατοκύριακα δεν λέει ποτέ όχι στις τηγανίτες από βρώμη που της φτιάχνει ο άνδρας της.

 

Επιλέξτε προσεκτικά τα σνακ σας

Όπως φαίνεται και από το πρωινό της, της αρέσουν οι χυμοί και τα smoothie φρούτων. Έτσι και τα σνακ της ακολουθούν αυτή τη νοοτροπία. Φτιάχνει λοιπόν ποικιλίες φρούτων για να παίρνει λίγες θερμίδες, αλλά πολλές βιταμίνες. Τα φρούτα που καταναλώνει περισσότερο είναι τα blueberries, τα ακτινίδια, οι φράουλες, τα blackberries και τα raspberries, τα οποία και καλλιεργεί μόνη της.

 

Τα superfoods πρέπει να είναι σημαντικό κομμάτι της διατροφής σας

Καταρχήν απαγορεύει στον εαυτό της την κατανάλωση λευκής ζάχαρης και αλευριού, γιατί όχι μόνο προσθέτουν κιλά, αλλά τα θεωρεί και ανθυγιεινά. Μαγειρεύει με λάδι καρύδας και το 80% της διατροφικής της συνήθειας περιλαμβάνει καστανό ρύζι, δημητριακά ολικής αλέσεως, όσπρια, κινόα, οργανικά φρούτα και λαχανικά. Πιο συγκεκριμένα, το αβοκάντο, το κατσαρό λάχανο, η quinoa, τα παντζάρια, το μπρόκολο, τα ντοματίνια και η γλυκοπατάτα υπάρχουν σχεδόν σε κάθε της πιάτο.

 

Εξάλλου, όπως δηλώνει η ίδια «το σώμα μας είναι ο ναός μας». Γι’ αυτό το λόγο, φροντίζει να τρέφεται σωστά και πιστεύει πως το σώμα της θα το ανταποδώσει.

Επομένως, τα κυρίως γεύματα της περιλαμβάνουν detox τροφές και superfoods όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται. Αυτό την βοηθάει να διατηρεί το υπέροχο σώμα της.

Κόκκινο κρέας σε περιορισμένες ποσότητες

Η Gisele δηλώνει πως σπάνια τρώει κόκκινο κρέας, ίσως μια φορά τον μήνα. Κι αυτό διότι πιστεύει πως η γαλοπούλα, το κοτόπουλο και η πάπια που είναι μορφές άπαχης πρωτεΐνης, πέρα από το γεγονός ότι δεν περιέχει λίπος και επομένως την διατηρούν αδύνατη, ενισχύουν περισσότερο την προσπάθειά της στο γυμναστήριο. Τέλος, δηλώνει πως ο ψητός σολομός είναι ένα από τα αγαπημένα της γεύματα με καλά λιπαρά και πρωτεΐνη.

 

Φάτε νωρίς το τελευταίο γεύμα της ημέρας

Αποφύγετε να τρώτε μετά τις 6 το απόγευμα και θα δείτε αμέσως την ζυγαριά σας να πέφτει. Πέρα από το γεγονός πως το στομάχι σας θα είναι πολύ πιο ελαφρύ όταν θα πάτε για ύπνο, με αποτέλεσμα να κοιμηθείτε καλύτερα, θα δείτε πως θα χάσετε πολύ πιο εύκολα κιλά. Αυτό συμβαίνει διότι όσο πλησιάζουμε προς τις βραδινές ώρες ο μεταβολισμός μας μειώνει τους ρυθμούς των καύσεων που κάνει.

 

Αποτοξινώστε τον οργανισμό σας τουλάχιστον δύο φορές ετησίως

Η αποτοξίνωση όπως λέει το διάσημο μοντέλο είναι πάρα πολύ σημαντική για τον οργανισμό μας. Πιστεύει πως είναι η ιδανική θεραπεία για να καθαρίσει το σώμα της και να διώξει κάθε ατασθαλία. Θα ενισχύσει την ψυχολογία της, δημιουργώντας κάτι σαν σωματική και ψυχική απεξάρτηση που βοηθάει αρκετά το ανοσοποιητικό της σύστημα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ