Συνελήφθη για απειλή με όπλο κατά της κοπέλας του ο αδελφός της " μνηστής" του Πρίγκηπα Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ, η μνηστή του πρίγκιπα Χάρι, βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος του βρετανικού Τύπου. Και αυτό σημαίνει πως στο μικροσκόποιο βρίσκονται και οι πράξεις των συγγενών της.

Έτσι, αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρέθηκε ο 50χρονος ετεροθαλής αδελφός της , ο οποίος συνελήφθη μετά από μεταξύ τους καβγά, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο 50χρονος Τόμας Μαρκλ Τζούνιορ συνελήφθη την Πέμπτη, στο σπίτι στο οποίο ζει με την εδώ και δύο μήνες σύντροφό του, Νταρλίν Μπλάουντ, στο Ορεγκον, όταν ο καβγάς του με τη σύντροφό του πήρε βίαιη τροπή, καθώς ενώ ήταν μεθυσμένος, τράβηξε όπλο και το κόλλησε στο κεφάλι της, προσπαθώντας να την διώξει.

Η γυναίκα κατάφερε να του ξεφύγει και κλειδώθηκε στο μπάνιο, πριν τηλεφωνήσει στην αστυνομία.

Ο Μαρκλ συνελήφθη και η εγγύησή του ορίστηκε στα 1.500 δολάρια, ενώ εκείνος ειδοποίησε την πρώην σύζυγό του, Τρέισι Ντούλεϊ, ζητώντας της βοήθεια. «Δεν θέλω αυτό να φέρει σε δύσκολη θέση την Μέγκαν. Ο Τομ κέρδισε κάποια διασημότητα από τη στιγμή που η Μέγκαν άρχισε να βγαίνει με τον πρίγκιπα Χάρι. Θέλει το καλύτερο για εκείνη», είπε η Τρέισι Ντούλεϊ, προσθέτοντας ότι τα δύο αδέλφια ήταν πολύ κοντά παλιότερα. «Το τελευταίο που θα ήθελε θα ήταν να την πληγώσει», πρόσθεσε.

Στις αρχές του μήνα ο Τόμας Μαρκ τζούνιορ είχε δηλώσει πως ο πατέρας του ήταν υπερήφανος για τη σχέση της ηθοποιού με τον πρίγκιπα Χάρι και ότι «αγαπιούνται πολύ». «Ο πατέρας μου ήξερε από την αρχή για αυτή τη σχέση. Γνώρισε τον πρίγκιπα πριν από περίπου 6 μήνες στο Τορόντο», είχε δηλώσει στην Daily Mail.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ