Νίκος Μαστοράκης: "Χαίρομαι που ο Χατζηνικολάου επιστρέφει στο κεντρικό, λυπάμαι που φεύγει η Μαρία"

Τις πληροφορίες και τις ανατροπές που έρχονται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έσπευσε να επιβεβαιώσει μέσω Facebook ο Νίκος Μαστοράκης.

Όπως είχε διαρρεύσει, είναι θέμα ωρών να ανακοινώσει ο ΑΝΤ1 πως ο Νίκος Χατζηνικολάου θα πάρει τη θέση της Μαρίας Χούκλη στο κεντρικό δελτίο.

 

Ο Νίκος Μαστοράκης έγραψε χαρακτηριστικά:

«ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ

Λειπει (κακως) χρόνια τωρα απο τα κεντρικα δελτια σαν anchorman και αυτη η εποχη απουσιας τελειωνει αυριο. Ο ΑΝΤ1 θα αναγγειλει επισημα οτι ο Νικος Χατζηνικολαου παιρνει τη θεση του «κεντρικου» στις ειδησεις του, ενω αποχωρει απο το «δελτιο» η Μαρια Χουκλη. Εγω εχω αναμικτα συναισθηματα, επειδη και οι δυο ειναι φιλοι μου. Χαιρομαι που ο Νικος ξαναμπαινει στο παιχνιδι, λυπαμαι που ετυχε ετσι που να αντικαταστησει τη Μαρια, anchorwoman κυρους που για χρονια κρατησε ψηλα την αξιοπρεπεια του ΑΝΤ1. Ελπιζω οτι ο Νικος θα εχει και το πολιτικο του talk show για να ξαναβρει ο ΑΝΤ1 το χαμενο ενημερωτικο γόητρο. Επισης ελπιζω οτι το ζαβο, κακο, ψυχρο κι αναποδο «κεντρικο δελτιο» του καναλιου που μπαζει απ’ ολες τις μεριές (αισθητικα, σκηνοθετικα, ρεπορταζιακα) θα προσαρμοστει στις απαιτησεις που φερνει η παρουσια του Χατζηνικολαου. Επειδη ενας (οσο καλος κι αν ειναι) κουκος, δεν φερνει την Αντ-άνοιξη.»

 

Δείτε την ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ