Ποια στάση του σεξ ταιριάζει σε κάθε ζώδιο; Δείτε εδώ!

Θα μιλήσουμε συχνά για τα χαρακτηριστικά των ζωδίων. Για τα αισθήματά τους. Δεν μιλάμε, όμως, τόσο συχνά για την σεξουαλική τους ζωή.

 Κι επειδή αυτό είναι άδικο – επειδή όλοι, μα όλοι, έχουν να προσφέρουν κάτι στο κρεβάτι – αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια λίστα με τις κατάλληλες στάσεις του σεξ για κάθε ένα από τα ζώδια.

 

Κριός
Αν υπάρχει μία στάση που μπορεί να αντιπροσωπεύει την δυναμικότητα του Κριού και την ανάγκη του για έλεγχο, αυτή είναι η ανάποδη καουμπόισσα. Είναι η στάση που διαλέγεις όταν ξέρεις τι θέλεις, ξέρεις πώς να το πάρεις και δεν πρόκειται να σε σταματήσει τίποτα. 

 

Ταύρος
Οι Ταύροι, πιστοί σύντροφοι πάνω απ’ όλα, θέλουν να νιώθουν δέσιμο με τους παρτενέρ τους. Κι αυτό κάνει ιδανική για αυτούς την στάση οκλαδόν. Είναι εκείνη η σούπερ ρομαντική και χουχουλιάρικη στάση που νομίζατε ότι συμβαίνει μόνο στις ταινίες; Ναι, οι Ταύροι γουστάρουν να την κάνουν στην πραγματικότητα.

 

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι, για να τιμήσουν το όνομά τους, θα λατρέψουν δύο εντελώς αντίθετες στάσεις. Η πρώτη είναι το σεξ στο ντους, επειδή η μία πλευρά τους είναι περιπετειώδης και πονηρή (και ριψοκίνδυνη). Η δέυτερη, είναι ο γνωστός “αστερίας”, εκείνη η στάση που απλά θέλεις να ξαπλώσεις και να μην κάνεις τίποτα. Περιμένατε κάτι λιγότερο ακραίο από τους Διδύμους;

 

Καρκίνος
Επεκτεινόμαστε στον αστερία, καθώς ο Καρκίνος λατρεύει μια παραλλαγή του. Ναι, η δράση δεν θα είναι καταιγιστική, αλλά όλοι γνωρίζουμε πως οι Καρκίνοι δεν είναι τα αθώα παιδάκια που θέλουν να δείχνουν. Συνεπώς, η κατάλληλη στάση για αυτούς είναι το… μπρούμητο ιεραποστολικό. Έχει πάρα πολλή επαφή, έχει και πρόστυχο twist. 

 

Λέων
Όχι, δεν θα γίνουμε κλισέ και δεν θα πούμε ότι οι Λέοντες ικανοποιούνται σε οποιαδήποτε στάση, αρκεί να κοιτάζονται στον καθρέφτη. Για την ακρίβεια, ίσως συμβαίνει το εντελώς αντίθετο. Οι Λέοντες τρελαίνονται να ικανοποιούν τους συντρόφους τους, συνεπώς είναι πολύ πιθανό να τους δεις να βρίσκονται από κάτω—ο έλεγχος, όμως, δεν φεύγει ποτέ απ’ τα χέρια τους.

 

Παρθένος
Οι Παρθένοι είναι τελειομανείς. Και αν υπάρχει ένα πράγμα στο σεξ που είναι φτιαγμένο για τελειομανείς, αυτό είναι το στοματικό. Προφανώς με φιλική συμμετοχή των χεριών. Ξέρουν να το κάνουν, λατρεύουν να τους το κάνουν· το στοματικό για αυτούς είναι τέχνη.

 

Ζυγός
Συνεχίζουμε με το στοματικό, αλλά σε μια παραλλαγή του. Συγκεκριμένα, 69. Οι Ζυγοί, έχοντας ταυτόχρονα μεγάλο εγωισμό, μα και τεράστια ανάγκη να ικανοποιούν τους άλλους, δεν θα μπορούσαν να είναι πιο κατάλληλοι για αυτή την στάση.

 

Σκορπιός
Ποια στάση θα μπορούσε να εκφράσει καλύτερα την ωμή, σχεδόν βάρβαρη σεξουαλικότητα των Σκορπιών, εκτός από το doggy; Η απόλαυση κορυφώνεται και για τους δύο παρτενέρ, τα πράγματα μπορούν να βγουν εκτός ελέγχου ανά πάσα στιγμή, και οι Σκορπιοί βρίσκονται στο στοιχείο τους.

 

Τοξότης
Ναι, τώρα ήρθε η ώρα να γίνουμε κλισέ, απλά και μόνο επειδή είναι αλήθεια: Οι Τοξότες γουστάρουν τα αεροπλανικά. Βλέπουν πορνό, ξεπατικώνουν στάσεις—και συνήθως τις καταφέρνουν. Το βλέπουν σαν πρόκληση. Και εμείς τους θαυμάζουμε, από ασφαλή απόσταση.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι δεν λαμβάνουν τα εύσημα που τους αξίζουν. Ναι, μπορεί να είναι λάτρεις του απλού, του ασφαλούς και του δοκιμασμένου ιεραποστολικού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το κάνουν βαρετό. Βγάζουμε το καπέλο στους Αιγόκερους και στην ικανότητά τους να μεταμορφώσουν την πιο βασική στάση σε κάτι που θυμίζει performance art.

 

Υδροχόος
Λογικά οι πρώτοι που δοκίμασαν το ταντρικό σεξ. Σοβαρά τώρα, περιμένατε να διαβάσετε κάτι φυσιολογικό για αυτό το ζώδιο; Θα ξαπλώσουν πλάι-πλάι με τους συντρόφους τους, θα πάρουν βαθιές αναπνοές και θα προσπαθήσουν να πετύχουν την απόλυτη ένωση—ρίχνοντας κι έναν ύπνο στα ενδιάμεσα, τους είναι δύσκολο να μείνουν συγκεντρωμένοι σε κάτι για πολλή ώρα.

 

Ιχθείς
Οι Ιχθείς είναι ρομαντικές ψυχές. Έχουν ανάγκη να νιώθουν κοντά στον σύντροφό τους, μα ταυτόχρονα είναι πολύ εύκολο να νιώσουν ότι πνίγονται. Γι’ αυτό και η καλύτερη στάση για αυτούς είναι το πολύ σέξι, πολύ ρομαντικό και την ίδια στιγμή πολύ χαλαρό κουταλάκι. Βαθιά διείσδυση, πολλά συναισθήματα—και ίσως μερικές τρυφερές κουβέντες στο αυτί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ